„E mai ambițios decât Borcea. Nu va vinde echipa!”. Gigi Becali nu crede în anunțul lui Adrian Mititelu

Articol de Alexandru Dan - Publicat miercuri, 08 decembrie 2021, ora 12:57,
Adrian Mititelu și Gigi Becali
Adrian Mititelu și Gigi Becali

Familia Mititelu pare că este decisă mai mult decât oricând să vândă echipa, mai ales după parcursul modest din acest sezon, dar și ca urmare a amenințărilor venite din partea suporterilor!

FC U Craiova este departe în momentul de față de așteptările patronului, iar locul din clasament i-a făcut pe ultrașii de la Peluza Sud 97 să le dea ultimatum elevilor lui Eugen Trică. La scurt timp după mesajele dure din partea galeriei, Adrian Mititelu jr. a declarat public că tatăl său s-a hotărât și va vinde clubul la finalul acestui sezon.

Cu toate acestea, Gigi Becali nu crede în acest anunț și a mărturisit că Mititelu este un om foarte ambițios, care nu va ieși așa de ușor din fotbal. Afaceristul din Pipera a dezvăluit că vorbea la telefon ore în șir cu patronul lui FC U Craiova, în trecut, și este de părere că parcursul oltenilor ar fi arătat diferit cu patronul în libertate.

 „Îl cunosc bine pe Adrian Mititelu și știu cât de ambițios este. Vorbeam cu el la telefon ore întregi pe timpuri. Dacă el era acasă (n.r. acum e în pușcărie), în mod sigur Craiova lui nu era pe locul pe care este acum (n.r. locul 14).

Citește și EXCLUSIV | CONDUCEREA CELOR DE LA FC U CRAIOVA, ARĂTATĂ CU DEGETUL: ”SUNT OAMENI CARE NU SE PRICEP LA FOTBAL”

Ăsta e mai ambițios decât finul Borcea și nu cred eu că iese el cu una cu două din fotbal la cât de mult a tras și a pătimit din cauza acestui sport. Are el un plan. Eu am spus de la început că dacă vrei să te bați cu Becali și cu CFR la titlu, păi, îți trebuie bani mulți de tot. Voi credeați că Mutu face minuni? Ce v-am spus eu la Palat încă de la început când ați întrebat de Mutu și Mititelu?

E presiune mare pe el, iar acolo unde este nu poate să gestioneze bine situația. Dar suporterii merită să le pui echipa în brațe și să îi vezi atunci cât de mult mai comentează, dacă tot au de comentat și de înjurat. Păi, după ce le-a făcut din nou echipă, a luat-o de la zero, a ajuns în Liga 1, ce ar vrea ei să se întâmple? Voi credeți că o echipă de fotbal se ține pe foi de caiet? Totuși, nu cred că Mititelu va vinde echipa”, a declarat Gigi Becali pentru ProSport.

Citește și BREAKING NEWS | ȘOC ÎN LIGA 1! ADRIAN MITITELU VINDE ECHIPA: „ESTE O DECIZIE LUATĂ DE ÎNTREAGA FAMILIE”

adrian mititeluliga 1fc u craiovafcsbdeclaratiigigi becali