Edi Iordănescu este susținut de un antrenor din Superligă: „Nu e ușor să găsești rezolvările în 3-4 zile”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat duminică, 25 septembrie 2022, ora 15:56,
Edi Iordănescu
Edi Iordănescu

Naționala de fotbal a României este la un pas de retrogradarea în divizia a treia valorică a Ligii Națiunilor.

Edi n-are ce să facă. Nu e ușor să găsești rezolvările în 3-4 zile”, consideră Marius Croitoru

Elevii lui Edward Iordănescu întâlnesc în ultima etapă din Grupa B3 Bosnia-Herțegovina. Meciul are loc luni, de la ora 21:45, pe Stadionul Rapid-Giulețși.

Marius Croitoru, antrenorul echipei FC U Craiova 1948, nu se ferește de cuvinte și spune că naționala traversează o perioadă neagră în istoria fotbalului românesc din cauza rezultatelor înregistrate.

Lucrurile au părut puțin schimbate din punct de vedere al atitudinii, al jocului. A fost altceva, dar lucrurile nu s-au schimbat cu nimic în clasament. E clar că din punct de vedere al rezultatelor traversăm o perioadă neagră în istoria fotbalului românesc.

Edi n-are ce să facă. Rezultatele sunt cele care sunt, încearcă să schimbe el ceva la nivel de joc, dar ca antrenor nu e ușor să găsești rezolvările în 3-4 zile. E foarte greu!

Ca antrenor de club lucrezi luni de zile și tot nu poți să reglezi anumite lucruri, darămite un selecționer în 3-4 zile cu jucători veniți din toate țările… este imposibil. Chiar dacă jucătorii au valoare, lucrurile sunt foarte greu de rezolvat într-o săptămână.

Avem datoria ca iubitori ai naționalei să susținem ceea ce se întâmplă la națională, să-l susținem pe Edi. Dacă până acum s-a mers pe ideea de schimbare și tot nu s-a întâmplat nimic, eu zic că ar trebui să mergem pe continuitate și să vedem ce se va întâmpla.

Până acum s-au schimbat antrenorii, dar rezultatele au fost aceleași. Cred că trebuie să schimbăm abordare și să încercăm și altceva decât a fost până acum”, a spus Marius Croitoru.

Edward Iordănescumarius croitoruliga natiunilor