Efectul advers al păstrării lui Florin Tănase: „Va apărea o sămânță de frustrare”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat joi, 15 iulie 2021, ora 00:24,
FCSB, Florin Tănase
FCSB, Florin Tănase

FCSB va debuta cu FC Botoșani, joi, de la ora 20:30, iar Dinu Todoran are nevoie ca toți jucătorii pe care se bazează să fie concentrați 100%.

Unul dintre cei cărora le va fi greu să facă acest lucru este Florin Tănase. Căpitanul FCSB-ului și, în același timp, golgheterul Ligii 1, visează la un transfer în străinătate, dar tocmai ce a fost confirmat faptul că nu va părăsi formația vicecampioană.

Și Narcis Răducan este de părere că ar putea apărea un semn de frustrare la atacantul de 26 de ani, care simte că a venit momentul pentru o despărțire de FCSB, unde este din 2016. Fostul oficial al ”roș-albaștrilor” este convins că dacă Tănase ar pleca, ar lăsa un gol imens în lotul FCSB-ului. Dar, totodată, crede că păstrarea sa i-ar afecta randamentul și calitatea evoluțiilor.

”Îi va fi dificil lui Tănase să se mai concentreze, el simte care are valoare peste media campionatului, poate în subconștient va apărea o sămânță de frustrare.

Cred că și clubului îi este greu să-l lase să plece, este un jucător foarte important. El nici nu e un vârf autentic, joacă în mai multe poziții, și a dat 24 de goluri. Dar e vorba de bani, poate ar fi ideal să plece, ceea ce ar lăsa un gol la FCSB”, a declarat Narcis Răducan, conform Digi Sport.

CITEȘTE ȘI –>> CUM VA PUTEA PLECA FLORIN TĂNASE DE LA FCSB! ANUNŢUL FĂCUT DE MIHAI STOICA

narcis raducanfcsbfrustrareflorin tanaserealitateatransfer