Elina Svitolina și Gael Monfils s-au căsătorit! Mesajul Simonei Halep a venit imediat

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 17 iulie 2021, ora 16:44,
Halep și Svitolina, Profimedia Images
Halep și Svitolina, Profimedia Images

Nunta celor doi sportivi a acaparat lumea tenisului de la cel mai înalt nivel, astfel că aceștia au primit o mulțime de felicitări după ce evenimentul a avut loc!

Elinei Svitolina (Ucraina, 26 de ani) și Gael Monfils (Franța, 34 de ani) formează un cuplu din luna ianuarie a anului 2019, pe când el avea 32 de ani, iar ea 24. Spre surprinderea tuturor, cei doi au decis să se căsătorească la câteva luni după ce declaraseră că iau o pauză de la relație, în februarie 2021.

Acum, Svitolina și Monfils au hotărât să își lege destinele pentru totdeauna și au organizat un eveniment deosebit. Simona Halep, una dintre rivalele din circuitul WTA ale ucrainiencei, nu a fost prezentă la eveniment, însă a ținut să îi fie alături printr-un mesaj. Fostul lider mondial i-a transmis lui Svitolina „Felicitări!”, iar urarea ei a fost însoțită de o inimioară.

Simona Halep se află în continuare în perioada de recuperare, după problemele la gambă resimțite ca urmare a turneului de la Roma. Sportiva din România a coborât până pe locul 9 în clasamentul WTA și speră să ca participarea la întrecerea de la Cincinnati să fie încununată cu obținerea primului trofeu din 2021.

Citește și FOTO-VIDEO | REACȚIE SPUMOASĂ A SIMONEI HALEP CÂND A VĂZUT O FOTOGRAFIE MEMORABILĂ ALĂTURI DE TONI IURUC

gael monfissimona haleprealitateatenisurareelina svitolina