Eugen Trică îi amenință cu TAS pe cei de la FC U Craiova: „Nu pot să dai un antrenor afară fără justă cauză!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 14 ianuarie 2021, ora 16:51,
craiova-trica

FC U Craiova 1948 l-a demis pe antrenorul Eugen Trică în vara anului trecut, cu doar o săptămână înainte de începutul noii ediții de campionat!

Fostul antrenor al oltenilor a fost dat afară de la Craiova, în ciuda faptului că reușise să promoveze cu echipa în eșalonul secund, la capătul unui sezon formidabil în liga a treia, unde echipa sa nu a pierdut niciun meci.

După ce a plecat cu scandal de la formația lui Adrian Mititelu, Trică și-a căutat dreptatea la Camera Națională de Soluționare a Litigiilor din cadrul FRF și a cerut să primească suma de 51.129 de euro, bani pe care trebuia să îi primească până la expirarea înțelegerii cu formația din Bănie.

CNSL i-a respins însă memoriul lui Eugen Trică, astfel că acesta a declarat că așteaptă motivarea pentru a face recurs, iar în cazul în care verdictul va fi același, va merge mai departe la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Laussane.

”Surprinzătoare decizia asta a comisiei, atât pentru mine, cât și pentru avocații mei. Așteptăm motivarea acestei decizii. Suntem foarte nerăbdători să o vedem. Aștept motivarea pentru a face recurs. La cea de-a doua comisie, cea de recurs, sunt alți membri. Cu siguranță, dreptatea este de partea mea, pentru că eu am fost dat afară de la Craiova fără justă cauză. Nu e vorba de ședința foto. Așa au motivat ei. Aia nu se ia în calcul. Am explicat comisiei felul cum s-a întâmplat.

Citește și Valeriu Iftime a reacționat la ironiile lui Mihai Stoica: “Dacă nu au pus mâna pe el, acum deja e slab!”

În cazul în care și a doua comisie nu-mi va da dreptate, atunci o să îmi caut dreptatea la TAS. Știm foarte bine, atât eu, cât și avocații mei, că dreptatea este la mine. Nu pot să dai un antrenor afară fără justă cauză. Alea pe care le-au spus ei, nu sunt motive.

Chiar e surprinzător ce decizie a luat comisia în primă fază. O surpriză foarte mare. Nu am niciun fel de problemă, mergem mai departe. O să facem recurs, dar așteptăm motivarea acestei decizii. Nu s-a încheiat contractul, așa cum au spus ei. Eu mai aveam contract un an de zile. Contractul este beton din toate punctele de vedere. Părerea mea e că au făcut o greșeală cei de la comisie. Dar sper să regleze cei de la recurs, ce au greșit ei. În cazul în care nu-mi dau dreptate, 100 la sută merg la TAS”, a spus Eugen Trică, potrivit Liga2.ro.

Citește și FOTO | Reghe a aterizat la București, chiar în ziua în care s-a zvonit că ar merge la Craiova! Reacția antrenorului

fc u craiova 1948realitateadeclaratiitricaliga 1
chivu

Cristi Chivu, gata să înceapă o nouă provocare! Unde poate antrena fostul căpitan al naționalei

French Open Tennis, Day Fourteen, Roland Garros, Paris, France – 12 Jun 2021

Roland Garros 2021. Barbora Krejcikova s-a impus pe zgura pariziană