EURO 2020 | Recordul bătut de Benzema cu dubla reușită aseară: „Niciodată nu am renunțat!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 24 iunie 2021, ora 12:48,
Sursă foto: Profimedia
Sursă foto: Profimedia

Atacantul francez a marcat din nou pentru echipa națională după aproape șase ani. 

Cu dubla de aseară în fața lusitanilor, fotbalistul de 33 de ani a devenit cel mai în vârstă francez care reușește o dublă la un turneu final depășindu-l pe Zinedine Zidane, care puntase de două ori la Euro 2004 la aproape 32 de ani.

„Știam că, revenind la națională, vor fi și critici.Niciodată nu am renunțat, am avut mereu aceeași dorință de marca, de a-i face pe alții să înscrie. Mi-a reușit. Cum spun de fiecare dată, mă antrenez fără pauză.Presiunea? O cunosc de mic! Asta mă motivează mereu.

Am văzut fericirea fanilor la golurile mele. Bucuria lor îmi dă și mai multă forță. Am nevoie de ei. Toată lumea aștepta să marchez de șase ani. Nu mai era nevoie să discutăm pe teren pentru a afla cine bate penalty-ul. Nu există o ordine. Aveam toată încrederea că voi înscrie”, a fost declarația lui Benzema la sfârșitului partidei de la Budapesta. 

Sursă foto: Profimedia

Benzema se pregătește să vină la București alături de coechipierii săi pentru optimea de finală cu Elveția. Cea mai mare problemă pentru Deschamps acum este să găsească un fundaș stânga pentru confruntarea de luni seară. Aseară, atât Lucas Hernandez cât și Digne înlocuitorul său, au ieșit accidentați la Budapesta. Dacă Rabiot a fost soluție de avarie în fața Portugaliei, pe Arena Națională pe acest post ar putea să apară Kimpembe.

 CITEȘTE ȘI –>> EURO 2020 | CUM A EXPLICAT LOW CHINUL NEMȚILOR PENTRU CALIFICAREA ÎN OPTIMI: „UNGARIA A PARCAT AUTOBUZUL”

realitatearecorddeschampsfrantabenzema