EURO 2020 | Vedeta Barcelonei a reacționat după clipele de coșmar de la Copenhaga: „A fost o experiență oribilă”

Articol de George Drafta - Publicat luni, 14 iunie 2021, ora 14:20,
vedeta barcelona
vedeta barcelona

La fel ca și ceilalți coechipieri ai săi, Martin Braithwaite, a fost extrem de afectat de episodul nefericit care l-a avut în prim plan pe Christian Eriksen. 

Atacantul a avut puterea să vorbească abia la o zi după ce decarul naționalei daneze a trăit cel mai dificil moment din existența sa.

 

„A fost oribil! Încă sunt afectat de situație, dar cel mai importat e că Christian se simte mai bine. De aceea, și eu sunt mai bine. Sănătatea lui este cea mai importantă. A fost o experiență oribilă. Încă mai am în minte anumite imagini de la ceea ce s-a petrecut sâmbătă și vreau să le scot din minte.

După aceea nu a fost cel mai bun moment pentru a juca. Nu îmi aduc aminte ce s-a întâmplat. Mintea mea era în altă parte.În privința scutului făcut în jurul lui este greu de spus cum a început totul. A fost ceva normal. Ne-am dat seama că trebuie să ne ocupăm de Christian și am încercat s-o facem cât mai bine”, a povestit fotbalistul catalanilor pentru prsa daneză. 

Medicul selecționatei Danemarcei a fost cel spre care se îndreaptă acum multe dintre mulțumirile pentru intervenția reușită de salvare a celui mai bun bun jucător danez.

 

„Când am ajuns, respira. Dar situația s-a înrăutățit brusc. Nu mai avea puls. Am pornit masajul cardiac. Christian s-a agățat de viață. L-am readus printre noi și am vorbit cu el înainte de a-l transporta la spital. Ce înseamnă că un om este stabil? Inima bate, e conștient și răspunde într-un mod edificator. Nu avem nicio explicație pentru ce s-a petrecut. La un moment dat, Christian era mort. Cât de aproape am fost de un dezastru? Nu știu, nu pot răspunde”, a relatat Martin Boesen. 

CITEȘTE ȘI –>> EURO 2020 | MESAJUL ÎNCURAJATOR TRANSMIS DE ERIKSEN DE PE PATUL DE SPITAL: „NU MĂ VOI DA BĂTUT”

 

eriksenintervenţierealitateabraithwaitedanemarcaboesen