EURO 2024. Denis Man: Jucăm pentru români și nu vrem să-i dezamăgim

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat vineri, 31 mai 2024, ora 14:57,
Dennis Man
Dennis Man

Mijlocaşul Dennis Man a declarat, vineri, că punctul forte al echipei naţionale este grupul, subliniind că este încrezător în unitatea jucătorilor înainte de Euro-2024. El a afirmat că vrea să rămână la Parma, alături de care a promovat în Serie A.

„Sunt foarte încrezător, am încredere în grup. ne aşteptăm să facem meciuri bune şi de ce nu, să ieşim din grupe. Punctul forte este grupul, suntem uniţi, ne simţim foarte bine pe teren. Sper ca la Euro să se vadă acest lucru. Avem o grupă cu adversari dificili, dar dacă vom fi concentraţi, vom face meciuri bune. Suportul fanilor îmi dă putere. Pentru Euro, le transmit să fim uniţi cu toţii, noi jucăm şi pentru ei, să nu-i dezamăgim”, a spus Man.

El a subliniat că îşi doreşte să rămână la Parma, pentru a evolua în Serie A. „Pentru mine a fost un sezon bun, sunt fericit că am îndeplinit obiectivul echipei, acela de a promova în Serie A. Suntem fericiţi. Personal cred că puteam să fac şi mai bine, dar per total sunt fericit cu ceea ce am făcut.Vreau să continui să joc în Serie A. Am avut trei ani în Serie B şi ştiu ce înseamnă. Vreau să joc la cel mai mai înalt nivel, am dorinţa de a evolua cu Parma în Serie A”, a afirmat Dennis Man, pentru FRF TV.

Man a spus că nu are niciun ritual şi nicio superstiţie înainte de meciuri şi dacă ar fi să împrumute ceva de la un jucător de la naţională, ar fi viteza lui Valentin Mihălă.

Echipa naţională a României va susţine două meciuri amicale înaintea participării la Euro-2024: cu Bulgaria în 4 iunie, de la ora 21.30, şi Liechtenstein în 7 iunie, de la ora 21.00. Ambele partide se vor disputa pe stadionul Steaua.

romaniaparmadenis manvalentin mihaila