SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

EXCLUSIV | Acuze grave la adresa lui Florin Bratu în cazul Drăgușin: „Nu are coloană vertebrală”

Articol de George Drafta - Publicat duminică, 17 octombrie 2021, ora 21:03,
Florin Bratu
Florin Bratu

Agentul FIFA Florin Manea a dat detalii cu privire la stuația în care se află internaționalul de tineret, care nu s-a prezentat la lot pentru acțiunea reprezentativei U21 din Spania. 

Acesta a rămas să se antreneze alături de colegii de la echipa de club acolo unde încă nu a apucat să debuteze. Fundașul central a ajuns la Sampdoria în această vară, împrumutat la Genova de Juventus.

„Îmi pare rău că a degenerat această discuție, el nu a refuzat naționala. Bratu nu are coloană vertebrală, de ce îl mai chemi? Se contrazice în declarații, a zis despre Radu că nu acceptă competiția, păi nu mai e competiție dacă nu joacă la club. El din start e handicapat. Erau trei meciuri jucate în Italia în momentul în care se făcuse convocarea, de abia ajunsese la Sampdoria.

El va răspunde prezent atât timp cât are șanse egale cu ceilalți dacă spune că nu îl bagă pentru că nu joacă la club atunci nu e văzut la fel ca ceilalți. Băiatul ăsta nu a fost ajutat de nimeni, el a fost convocat de Mutu la U21 după ce a debutat la Juventus. Radu Dragușin nu mai este de vânzare, poate acolo vin doar astfel de jucatori, cine știe?  Dacă nu era regula U21 câți jucau la tineret?”, s-a întrebat impresarul Florin Manea, în exclusivitate în emisiunea Realitatea Sportivă. 

 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | GIGI BECALI, DECLARAȚII HALUCINANTE DESPRE VACCINUL ANTI COVID-19: „NU VREAU SĂ MĂ TRANSFORME ÎN TRANSOM! SUBSTANȚA MODIFICĂ GENETIC”

Scandalul a plecat de la faptul că Drăgușin a primit doar 7 minute din partea selecționerului în amicalul cu Georgia, jucat în septembrie.

„Am avut o discuție cu Bratu înainte să fie numit, i-am spus că îl susțin. Mi-a spus să îi găsesc echipă lui Radu, dar nu mi-am imaginat că e o condiție ca să joace. Toți fundașii din lot nu au adunați cota de piață a lui Drăgușin. Dacă te antrenezei zi de zi cu Ronaldo, tu nu ai ritm de joc? O sa vină și la națională. Daca nici într-un amical cu Georgia nu poate fi titular…Iar cu Buzăul l-a băgat în minutul 30 că s-a accidentat unul. Când va juca prost atunci putem să îl judecăm. 

Dacă joacă cinci meciuri la Sampdoria înseamnă mai mult decât 40 la Botoșani. Am fost acolo recent, știu care este situația, își așteaptă rândul. Pușcaș a avut un meci la Inter și i-au dat drumul, Daminuță a fost inclus într-un schimb și nu a prins niciun minut la Milan. Dar Radu are 4 meciuri la Juventus. Este lipsă de profesionalism din partea Federației și invidie pe mine, nu vrem să fim drepți”, a mai acuzat agentul FIFA. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | OFICIALII FRF, ATACAȚI DUR DE UN OM DIN FOTBALUL ROMÂNESC: „HAIDEȚI SĂ ÎNVĂȚĂM LEGILE ȘI SĂ NU MAI FACEM SCANDAL!”

realitateabraturomania u21scandaldrăgușinmanea