EXCLUSIV | Anamaria Prodan i-a dat decisiva lui Gigi Becali: ”Vorbește în oraș că mă va distruge! Aștept cu interes. Ies pe interval!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 10 decembrie 2021, ora 20:31,

Anamaria Prodan a vorbit din nou despre Gigi Becali, pe care l-a atacat pe seama faptului că acesta ar dori să-i vină de hac cu ajutorul lui Laurențiu Reghecampf.

Circulă zvonuri în oraș conform cărora Gigi Becali se luptă să o vadă la pământ pe Anamaria Prodan! Impresara s-a distrat teribil pe seama discuțiilor și a declarat în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă că așteaptă să fie ”distrusă” de patronul clubului FCSB.

Citește și VIDEO | LAURENȚIU REGHECAMPF, ÎN LACRIMI DUPĂ CE I-A MURIT COPILUL: „NU E UN MOMENT DELOC UȘOR”

”Este jenant că acești credincioși care se bat cu pumnul în piept că mă distrug, că mă bagă cu ajutorul lui Reghe care e prost, în pușcărie, care râd de Reghe peste tot. Au ajuns să “facă frumos“ pe lângă el doar ca să-i omoare și ultimul gram de demnitate. Ceea ce nu au înțeles ei este gândul că din dorința de a mă dărâma pe mine au făcut o victimă colaterală: Reghe. Vorbeam azi cu el, mă gândeam și îi mulțumeam lui Dumnezeu că m-a făcut atât de puternică încât nimeni să nu mă dărâme. L-au dărâmat și călcat pe cap pe soțul meu făcându-l de ras fără drept de apel.

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | ANAMARIA PRODAN, MĂRTURISIRI EMOȚIONANTE ÎN DIRECT: „BĂIEȚELUL MEU M-A SUNAT PLÂNGÂND!”

Îmi aduc aminte când îi spuneam lui Reghe ce “aberații“ povestea Gigi despre el și o fată care vinde oi. Și eu mă enervam. Vorbeam acasă cu soțul meu care îl înjură pe Gigi ca la ușa cortului, iar eu îl credeam pe el. Tot azi Laurențiu îmi spunea că-l suna Gigi Becali zilnic și îi tot împuie capul că “Ana minte, Ana face, Ana drege, eu nu i-am zis Anei de amantele tale niciodată“. Ce rușine, jur. O să-l rog pe Laurențiu Botin să trimită cadou de sărbători niște biluțe exact ca ale lui!

Și am să mă rog pentru Gigi Becali să-l ierte Dumnezeu pentru fățărnicie. E drăguț căci Rotaru și Gigi Becali sunt prieteni mai nou și Gigi îi sună antrenorul. Drăguț. Parcă văd o păruială ca între fete! Imi e milă de toți. Gigi vorbește și în oraș ca mă va distruge. Aștept cu interes. Ies pe interval căci este bun la nivel declarativ, dar când ajunge cuțitul la os se liniștește, a declarat Anamaria Prodan pentru Realitatea Sportivă.

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | LAURENȚIU REGHECAMPF, PRIMA REACȚIE DESPRE POZELE CU ANAMARIA PRODAN DEZBRĂCATĂ: „ESTE ADEVĂRAT”

anamaria prodangigi becaliscandal anamaria becalilaurentiu reghecampfintervalfcsb