EXCLUSIV | Anunț de ultimă oră în privința războiului dintre FCSB și CSA Steaua: „Se vor limpezi apele”

Articol de George Drafta - Publicat marți, 27 octombrie 2020, ora 18:19,
csa-fcsb

Conflictul dintre cele două entități a escaladat în urmă cu aproape 6 ani atunci când FCSB a pierdut procesul pentru brandul clubului roș-albastru și a fost alungată de pe Ghencea. 

Între timp o nouă arenă s-a ridicat pe locul celei vechi, iar suporterii celor de la FCSB ar dori să își vadă și ei favoriții pe bijueria de 30.000 de locuri. Dumitru Dumitriu anticipează că cele două părți ar putea ajunge la un armistițiu.

„Nu cred că va fi război, se vor limpezi apele, sigur că dacă MApN nu va dori e clar că le va fi greu celor de la FCSB să joace pe Ghencea. Dacă sunt argumente deosebite se poate ajunge însă la un consens între părți.

Dar nu e bine că acest conflict s-a propagat atât de mult în media. Oamenii susțin o echipă, alții pe alta, dar asta este situația și în alte țări nu doar în România„, a spus Dumitru Dumitriu, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Acesta e convins că Daniel Oprița este omul potrivit să îi conducă pe roș-albaștri și în cazul promovării în eșalonul secund.

„Mă bucur pentru Steaua și pentru parcursul lor în acest moment. Au și un stadion excepțional acum, sunt convins că dacă va veni Pițurcă lucrurile o să evolueze în bine.

Oprița ar trebui păstrat, de ce nu? Are experiență, a demonstrat în mandatele sale anterioare că este capabil să promoveze o echipă în Liga 1, are jucători buni”, a încheiat fostul mare fotbalist.  

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Contra e apărat și după ce Dinamo a dezamăgit crunt: “Poate să vină și Guardiola și Mourinho”

 

realitateaopritadumitru dumitriucsa steauastadion Ghenceafcsb
oprescu

EXCLUSIV VIDEO | Reacție dură după inundația de la National Arena: „Cea mai scumpă operație a doctorului Oprescu: 234 de milioane de euro”

lukaku eriksen

EURO 2020 | Lukaku nu și-a putut stăpâni lacrimile: ”Mintea mi-a rămas tot la Eriksen”