EXCLUSIV | Avertisment din partea lui Gigi Becali pentru Coman: ,,Florinele, cei care dau 20 de milioane, se interesează cu totul despre tine”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 23 februarie 2021, ora 18:56,
Florinel Coman, Sursa foto: Profimedia Images
Florinel Coman, Sursa foto: Profimedia Images

Gigi Becali a dezvăluit ce dialog a purtat cu Florinel Coman, după ce a fost surprins ieri de poliţie în timp ce se deplasa din direcția Constanța spre București, cu o viteză de 165 km/h.

Atacantul de la FCSB are permis de conducere, dar a fost obţinut în Ucraina, în timp ce atacantul se trata acolo pentru o accidentare, a anunţat Gigi Becali la Realitatea Plus.

Latifundiarul din Pipera a dezvăluit ce i-a spus lui Florinel Coman, după acest incident, într-o intervenţie la Realitatea Plus. Becali l-a avertizat pe jucător că astfel de episoade cântăresc foarte mult în decizia unui club important din Europa în a face o ofertă de transfer pentru el.

,,Când ţi-o dă Dumnezeu, e adevărat că îl cerţi. Poţi să-l şi minţi că ţi-e milă de el. Dragostea şi mila te fac să uiţi ceea ce a făcut copilul tău. 

I-am spus, <<Florinele, ăia care dau pe tine 20 de milioane se interesează cu totul despre tine. Îi interesează lucrurile astea>>. Lui i-a fost jenă mai mult de viteză. <<Mi-e ruşine şi de dumneata, şi de Meme>>. Era foarte supărat. 

E grav, dar nu rău, pentru că el a luat un carnet şi e înregistrat acolo. Dacă se duce miliţia din România să facă anchetă acolo, nu poate. Să vadă dacă e înregistrat, dar nu poate.”, a mai precizat patronul FCSB.

Sursa foto: Profimedia Images

Citeşte şi EXCLUSIV | Gigi Becali asigură că FCSB nu rămâne fără Florinel Coman: ,,Nu există să facă puşcărie pentru că a mers fără permis”

liga 1Florinel Comanfcsbrealitateatransfergigi becaliexclusiv