EXCLUSIV | Care sunt şansele lui FC U Craiova 1948 la play-off cu Adi Mutu pe bancă

Articol de Mihai Cristian - Publicat sâmbătă, 12 iunie 2021, ora 12:07,
Adi Mutu, Sursa Foto:FC U Craiova/Facebook
Adi Mutu, Sursa Foto:FC U Craiova/Facebook

Adrian Mutu a devenit antrenorul lui FC Universitatea Craiova 1948, după ce a semnat un contract valabil pe doi ani de zile.

În urma semnării înţelegerii cu gruparea olteană, Mutu va încasa împreună cu staff-ul său nu mai puţin de 30.000 de euro lunar, din care 14.000 de euro îi revin numai ,,Briliantului”. După ce echipa din Bănie a promovat în Liga 1, conducerea clubului a anunţat că se vor realiza mai multe transferuri în perioada de pauză competiţională, fiind stabilite obiective măreţe încă de la primul an de la promovare.

Iosif Rotariu, fost internaţional, a vorbit despre şansele lui FC U Craiova 1948 la play-off. Acesta spune că dacă echipa va avea în continuare stabilitate financiară, acest obiectiv, clasarea în primele 6, se poate realiza.

,,Depinde cum se acomodează cu Liga 1 unii jucători, ce transferuri fac. Şanse au, atâta timp cât au o stabilitate financiară şi un antrenor ca Adrian Mutu. Nu merge la Craiova să se bată la retrogradare, nu cred că ăsta e obiectivul lui Adi Mutu. Poate nici acela de a câştiga campionatul, dar clasarea în primele 6 se poate realiza.”, a declarat Iosif Rotariu, pentru Realitatea Sportivă.

Până în acest moment, FC U Craiova 1948 s-a despărţit de nu mai puţin de 11 jucători: Taborda, Gâț, Diakite, Cristea, Stoenac, Anghelina, Ciolacu, Cacheiro, Luboya, Gugu și Vali Munteanu.

Sursa foto- FC U Craiova 1948/Facebook

Citeşte şi SURPRIZELE PREGĂTITE DE MUTU LA REUNIREA JUVEȚILOR: „2-3 JUCĂTORI VOR FI PREZENTAȚI ASTĂZI”

realitateafc u craiova 1948liga 1adi mutuexclusiviosif rotariuplay off