EXCLUSIV | Dezvăluire din spatele cortinei! Cum a ajuns Mihai Iosif cel mai iubit rapidist al momentului

Articol de Mihai Cristian - Publicat vineri, 30 iulie 2021, ora 09:00,
Mihai Iosif, Rapid
Mihai Iosif, Rapid

Mihai Iosif, antrenorul celor de la Rapid, este pe val în acest moment, după ce în două etape cu echipa ,,alb-vişinie” a acumulat maximum de puncte.

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF, este foarte impresionat de antrenorul din Giuleşti şi a dezvăluit cum a ajuns Mihai Iosif cel mai iubit rapidist al momentului.

Fostul şef de la Ligă spune că în spatele succesului Rapidului se află Mihai Iosif, iar cel care are un merit pentru aducerea acestuia la cârma echipei este patronul Victor Angelescu, care s-ar fi interesat în momentul când a preluat acţiunile clubului, de cel mai iubit antrenor de la Centrul de Copii şi Juniori, iar acesta nu era nimeni altul decât ,,Miţă Iosif”.

Mihai Iosif, Rapid
Mihai Iosif, Rapid

,,Patronul s-a zbătut şi şi-a cumpărat acţiunile. Primul lucru pe care l-a făcut, s-a interesat cine e cel mai iubit antrenor din Centrul de Copii şi Juniori, de către galerie şi l-a pus (n.r. Mihai Iosif) când Rapidul nu putea să intre în play-off. Apare de nicăieri un antrenor harnic de la Centrul de Copii, care n-a ajuns întâmplător. Nu e o meserie academică asta, e o meserie obişnuită. Dacă ai talent, poţi să faci mare performanţă.

CITEȘTE ȘI VIDEO | RAPIDUL ESTE NOUL LIDER AL LIGII 1! VICTORIE FACILĂ PENTRU GIULEȘTENI LA MIOVENI

Pe acest Iosif îl cunosc foarte bine, pentru că Rapidul face cantonamente la hotelul fiului meu şi i-am studiat din toate punctele de vedere. Omul care produce umor, nu poate să fie băiat prost. Trebuie să ai minte să produci umor. El ştie cum să-i atragă şi pe ăia tineri, şi pe ăia bătrâni, iar asta e o mare calitate. În afară de asta, în timpul meciurilor citeşte nemaipomenit. A câştigat ultimul meci cu două mutări.

El e genul de antrenor Halagian, Valentin Stănescu, vă spun de acum. Citesc jocul adversarilor imediat, pentru că dacă nu ai talentul ăsta, dacă ai fi un fotbalist talentat, nu poţi să rezişti mai mult de 20 de minute la o şedinţă tehnică. Părerea mea este că ştie să facă schimbările, iar Rapidul a făcut o politică bună. L-au adus pe Niculae. Bine, să nu crezi că la rezultate slabe nu va fi sacrificat Iosif, pentru că ca antrenor şi câştigi, şi pierzi. Dar cine se aştepta ca Iosif să ia 6 puncte în primele 2 etape?”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru Realitatea Sportivă.

Dumitru Dragomir, fost preşedinte LPF

Citeşte şi RAPID E LIDER, DAR „NU E NICI LA JUMĂTATE DIN POTENȚIAL”. CE PROBLEME STOPEAZĂ CREȘTEREA PERFORMANȚELOR

exclusivliga 1mihai iosifdumitru dragomirrealitatearapid