SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

EXCLUSIV | Edi Iordănescu a anunțat dacă îl înlocuiește pe Mirel Rădoi, la națională: „Satisfacția va fi la fel de mare”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat marți, 12 octombrie 2021, ora 12:04,
EDI IORDĂNESCU
EDI IORDĂNESCU

Selecţionerul Mirel Rădoi a anunțat că după ultimele două meciuri din preliminariile Cupei Mondiale 2022, cu Islanda şi Liechtenstein, contractul său cu Federaţia Română de Fotbal va expira, iar prima reprezentativă va avea nevoie de un alt antrenor.

Unul dintre tehnicienii cu rezultate în fotbalul românesc și al cărui nume a fost vehiculat pentru a prelua prima reprezentativă este Edi Iordănescu. Antrenorul echipei FCSB a avut o intervenție telefonică la Realitatea Sportivă, în care a declarat că nu se pune problema să-l înlocuiască pe Mirel Rădoi pe banca tehnică a tricolorilor.

„Eu aștept momentul ăla când o să avem un Iordănescu pe banca naționalei și un Hagi căpitan la națională, că ăla ne lipsește din 94”, a declarat moderatorul Claudiu Giurgea într-un dialog cu Edi Iordănescu.

Reacția antrenorului a fost promptă.

Iordănescu are treabă multă la FCSB. M-am angrenat într-un proiect pe care mi l-am asumat, un proiect care e o provocare importantă pentru mine, dar nu e prima oară când intru în astfel de momente și în astfel de proiecte și cred că, cu cât munca va fi mai grea, pentru că nu este ușoară, chiar este o muncă grea și în final dacă ne vom îndeplini obiectivele și satisfacția va fi la fel de mare”, a declarat Edi Iordănescu, în exclusivitate, la Realitatea Sportivă.

Puteți urmări intregral emisiunea Realitatea Sportivă, AICI 

Citește și —>> ŞOC! MIREL RĂDOI ŞI-A ANUNŢAT PLECAREA DE LA ECHIPA NAŢIONALĂ: ,,NU MĂ POATE ÎNTOARCE NIMIC DIN DRUM, NICI MĂCAR SOŢIA”

edi iordanescurealitateaechipa nationalaromaniaexclusivrealitatea sportivafotbalmirel rădoi