EXCLUSIV | Ei sunt singurii care o pot salva pe Dinamo! Anunțul făcut în direct de Dănciulescu

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 05 ianuarie 2021, ora 16:21,
dinamo bucuresti bucurie
dinamo bucuresti bucurie

Dinamo se află într-o situație dificilă, iar legenda dinamovistă Ionel Dănciulescu a anunțat, în direct, planul care poate salva echipa lui de suflet.

”Danciu-gol” este dispus să facă tot ceea ce îi stă în putință pentru a pune umărul la salvarea formației din Ștefan cel Mare, însă legenda roș-albilor știe cine sunt oamenii care pot liniști apele în cadrul clubului.

Dănciulescu este convins că revenirile lui Nicolae BadeaCristi Borcea și Gigi Nețoiu o pot salva pe Dinamo.

”Cred în salvarea lui Dinamo. Sunt optimist de fel. Trebuie să se întâmple ceva din punct de vedere financiar. Trebuie să se ajungă la anumite înțelegeri cu anumiți jucători și să fii cu datoriile la zi. Speranța este legată de tot ceea ce înseamnă DDB. Ei ar avea o soluție și sunt încrezător. 

Va fi greu, dar speranța moare ultima. Îmi e greu să spun dacă mă voi întoarce la club. Nu o să mă dezic când vine vorba de a ajuta Dinamo. Dacă vor avea nevoie de mine, voi răspunde prezent. Sunt destul de bine acum.

Citește și EXCLUSIV | Dănciulescu anunță Ziua Judecății la Dinamo: ”Spaniolii trebuie să plătească!”

Sunt tot felul de discuții. Domnul Badea, Cristi (n.r. Borcea), domnul Nețoiu au fost alături de noi. Am avut o liniște. E adevărat că s-au făcut anumite greșeli. Sunt evidente aceste lucruri. Ei au iubit acest club și cunosc lucruri, ceea ce contează enorm.

Sunt singurii care pot ajuta clubul în această situație. Nu știu ce dorință au, dar sunt convins că suferă alături de noi. Oamenii aceștia nu vor uita niciodată Dinamo. Îi cunosc foarte bine.” a declarat Ionel Dănciulescu, în exclusivitate, la ”Realitatea Sportivă”.

Citește și EXCLUSIV | Asul din mânecă se află la suporterii din DDB! Dănciulescu: ”Au un plan!”

liga 1realitateadinamoexclusivdeclaratiiionel danciulescu