EXCLUSIV | Fotbalistul care îl impresionează pe Dumitru Dumitriu: „Este prelungirea antrenorului în teren”

Articol de George Drafta - Publicat luni, 26 octombrie 2020, ora 20:32,
dumitru dumitriu

Real Madrid a câștigat primul El Clasico jucat în acest sezon. Iar Zidane a reușit a treia sa victorie pe Camp Nou în duelul marilor orgolii din La Liga.  

Pentru Dumitru Dumitriu, înfrângerea Barcelonei are o singură explicație.

„M-a surprins apatia lui Messi, nu știu ce s-a întâmplat, ori l-au citit adversarii, ori a avut pur și simplu o zi slabă. Sigur că Realul a fost echipa mai energică, și-a revenit după șocurile trăite înaintea acestui Clasico.

Dar atunci când Messi nu e în apele lui, Barcelona își pierde foarte mult din potențial. Toți suntem oameni și sunt convins că a fost și el afectat de toată tevatura legată de posibilul său transfer. Are și el trăirile și sentimentele lui”, a fost reacția lui Dumitru Dumitriu, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net.

De 2 ani, de când Ronaldo a părăsit trupa blanco, Sergio Ramos pare că încearcă să îl înlocuiască. Sâmbătă, fundașul Realului a obținut un penalty și tot el a transformat lovitura de la 11 m prin care campioana a făcut diferența pe tabelă.

„El a fost tot timpul între primii 3 jucători ai echipei, e un fotbalist foarte bun, ce să mai? Ajută mult echipa de fiecare dată, e o prelungire a antrenorului din teren”, a încheiat fostul antrenor al Stelei din anii ’90. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Laude pentru Toni Petrea după parcursul din acest start de sezon: “Stăpânește bine lucrurile”

fc barcelonasergio ramosreal madridrealitateala ligalionel messidumitru dumitriu
italia euro

EURO 2020 | VIDEO | Italia, debut cu dreptul! ”Squadra Azzurra” a sufocat-o pe Turcia

ceremonie euro 2020

EURO 2020 | VIDEO | Lumină și culoare la ceremonia de deschidere! Andrea Bocelli, prestație divină