EXCLUSIV | Fotbalistul văzut drept viitorul lider al echipei naționale: „I se pune în cârcă o presiune enormă”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 28 februarie 2021, ora 14:47,
romania U21
romania U21

România se pregătește de startul preliminariilor pentru CM 2022, campanie în care încearcă să lase în urmă rateurile calificărilor trecute. 

Atât în drumul spre CM 2018, cât și în încercarea de a ajunge la Euro 2020, naționala a terminat pe locul 4 grupa preliminară. În aceasta din urmă, tricolorii s-au bazat și pe Ianis Hagi, cel care a debutat pentru prima reprezentativă în urmă cu doi ani. Iar fotbalistul lui Rangers este așteptat să facă diferența și să devină noul lider al României în preliminariile care încep pe 25 martie.

„Din ce văd din afară mi-aș dori să îl văd pe Ianis Hagi, căruia deși i se pune în cârcă o presiune enormă este un jucător care îmi place foarte mult. Și dacă nu îl numea Hagi toată România vorbea la superlativ că așa fotbalist nu am mai avut.

Dar noi românii știm să facem tot timpul să punem presiune inutilă și să facem o comparație între tatăl lui și el. Ca urmare îl văd pe Ianis, noi dacă am fi mai îngăduitori cu el aș vedea un lider al echipei naționale”, a fost analiza lui Zeno Bundea, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Fostul fotbalist speră că doi dintre concitadinii săi să fie ajutoare de nădejde pentru Ianis.

„Mi-aș dori Pușcaș, care este orădean de-al meu și Keșeru care are experiență și a dat foarte multe goluri. Țin legătura cu el și îi spuneam la un moment dat după ce a ajuns la 100 de goluri marcate pentru Ludogorets <<Bă, e greu să numeri până la 100 darămite să le și dai>>”, s-a amuzat Zeno. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Analiza mandatului lui Rădoi după mai bine de un an ca selecționer: „Ar fi fost mai indicat în poziția aia”

liderpuscaspreliminarii CM 2022ianis hagiromaniarealitateakeșeru