EXCLUSIV | Iuliu Mureșan a dezvăluit numele echipei interesate de Sorescu: „Ne-au trimis în scris!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat luni, 23 august 2021, ora 09:36,
DEIAN SORESCU
DEIAN SORESCU

Căpitanul „alb-roșilor” a tras echipa după el în ultima perioadă și speră să obțină transferul mult visat în această vară!

Deian Sorescu se numără printre fotbaliștii care au șanse mici să mai continue în „Groapă” și în perioada următoare. Fundașul în vârstă de 24 de ani pare că a atras atenția mai multor cluburi din străinătate datorită evoluțiilor sale, astfel că este liber să plece contra sumei de 1 milion de euro, atât cât cere conducerea clubului în schimbul său.

Directorul executiv al lui Dinamo, Iuliu Mureșan, a vorbit în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă despre situația lui Sorescu și a dezvăluit numele singurei echipei care s-a interesat de serviciile jucătorului. Mureșan a mărturisit că turcii de la Gaziantep au trimis o ofertă concretă, însă aceștia nu au avansat în cele din urmă negocierile pentru căpitanul „alb-roșilor”.

„Am avut o singură ofertă concretă, apoi ne-au trimis în scris. Cei de la Gaziantep au fost singurii care s-au interesat. Îi dăm credit în continuare lui Deian. Este un jucător foarte important și se așteaptă mult de la el. Știm cu toții că are forță, experiență , deși este un fotbalist tânăr!”, a spus Iuliu Mureșan, pentru Realitatea Sportivă.

Citește și EXCLUSIV | SORESCU, CEL MAI DORIT DINAMOVIST: „M-A SUNAT CINEVA DE ACOLO SĂ MĂ ÎNTREBE DE EL!”

dinamorealitateadeclaratiiofert sorescuiuliu mureșanliga 1sorescu