EXCLUSIV | Mihai Iosif, elogiat de un fost oficial al Rapidului: „Am stat de vorbă cu el. E un fel de Ienei”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat joi, 10 februarie 2022, ora 16:18,
Mihai Iosif
Mihai Iosif

Grigore Sichitiu, fostul președinte al clubului Rapid, a vorbit la superlativ despre Mihai Iosif, antrenorul care a readus formația giuleșteană în Liga 1, după o pauză de șase ani.

„L-am prins foarte puțin. A obținut rezultate nesperate. Rapid e o echipă nou-promovată care a câștigat șase meciuri la rând. Șanse la play-off sunt în continuare.

Am stat puțin de vorbă cu el. E un fel de Ienei. Simte jucătorul foarte bine. Trebuie să fie ca într-o familie relația dintre antrenor cu jucătorii. Antrenorul trebuie să fie un foarte bun pedagog. Rapidul este un club al surprizelor. Cu bugetul de acum, nu poate fi campioană. Bugetul trebuie să fie de 10 milioane de euro”, a declarat Grigore Sichitiu, în exclusivitate la postul Realitatea Sportivă HD.

Rapid va evolua cu Sepsi Sfântu Gheorghe, vineri, de la ora 19:55, pe stadionul din Mioveni, într-o partidă contând pentru etapa a 26-a a Ligii I. Meciul va avea loc fără spectatori, deoarece nou-promovata a fost sancţionată cu disputarea unei etape cu porţile închise din cauza incidentelor provocate de suporteri.

Citește și EXCLUSIV | Arestarea lui George Copos, moment-cheie pentru viitorul Rapidului: „Erau extrem de puternici la ora asta!”

mihai iosifrapidgrigore sichitiu