EXCLUSIV | Perspectivă sumbră pentru Dinamo: „Nu văd un viitor pentru club”

Articol de George Drafta - Publicat joi, 04 februarie 2021, ora 10:43,
program-ddb
program-ddb

Dinamoviștii tremură pentru soarta echipei lor de suflet a cărei situație se îngreunează pe zi ce trece din cauza lipsei de finanțare corespunzătoare. 

În aceste condiții, greul cade pe umerii celor din DDB care fac eforturi să asigure toate cele necesare pentru continuarea activității. Iar implicarea lor este lăudată de toată lumea.

„Fără suporterii ăștia care au făcut ce au făcut nu cred că mai erau pe teren jucătorii care astăzi îmbracă tricoul lui Dinamo. Pentru că nu poți să stai neplătit luni de zile, sunt angajați care au salarii de 500 de euro, ăia care mai sunt că au plecat săracii, că nu au putut să stea neplătiți”, a fost intervenția lui Cristian Tănase, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Principala problemă care trebuie rezolvată în perioada imediat următoare este cea a obținerii licenței.

„Dosarul de licențiere trebuie să fie curat că de ăla nu scapi. Dacă jucătorii își vor da acceptul să se amâne datoriile se va lua licența, asa procedează multe cluburi. Dar la Dinamo mai sunt și alte datorii.

Cred că se va lua licența cu ajutorul suporterilor din DDB, cu banii din drepturile tvDar ca și perspectivă, dacă nu se rezolvă să vină niște oameni serioși si să îndrepte ce s-a întâmplat acolo, dezastrul din ultimii ani, nu văd un viitor pentru clubul Dinamo”, a încheiat președintele divizionare secunde. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Mesajul clar transmis de un șef de club din fotbalul românesc: “E nevoie de implicarea rapidă a statului”

licentadinamoddbconcordia chiajnaviitorcristian tănaserealitatea