EXCLUSIV | Petrolul nu moare! Vestea așteptată de fanii clubului ploieștean

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 23 iulie 2021, ora 18:22,
Fani Petrolul
Fani Petrolul

Veste bună pentru fanii Petrolului! Se pare că reprezentanții fostelor glorii care conduc clubul ACS Petrolul’52 au acceptat în cele din urmă ideea asocierii cu Primăria Ploiești.

Anunțul a fost făcut pe Facebook de Octav Preda, unul dintre cei mai fervenți susținători ai lui Vivi Răchită pentru numirea acestuia în poziția de manager general al clubului prahovean. Conform surselor realitateasportiva.net anunțul ar urma să fie făcut luni, 26 iulie 2021, atunci când managerul care a obținut ultima promovare cu Petrolul în 2011, ar trebui să fie numit pe aceeași funcție:

”PETROLUL RENAȘTE?!

Dacă cuvântul pe care vi l-ați asumat astăzi râmâne valabil până LUNI, am toată convingerea că PETROLUL NOSTRU A RENĂSCUT! Vom fi mai puternici și mai îndreptați către performanță! Sper ca înțelepciunea și binele Petrolului să primeze, pentru că nimeni nu vrea să „execute” pe nimeni! Vom merge împreună înainte și vom face, din nou, din Petrolul echipa de care să tremure mulți! HAI PETROLUL”, a fost mesajul încurajator al lui Octav Preda.

Citește și PLOIEŞTIUL FIERBE DIN NOU: „MULŢI AU TATUATĂ ACEA STEMĂ PE PIEPT. VA FI RĂZBOI!”

Valeriu Răchită

Dacă această mutare se va oficializa, Răchită își va asuma un proiect care ar urma să fie finalizat cu revenirea Petrolului pe prima scenă a fotbalului românesc. Din informațiile noastre chiar înainte de oficializarea asocierii, cele două părți au ajuns și la un acord tacit pentru ca scutul petrolist să apară pe tricourile de joc ale elevilor lui Nae Constantin încă de la meciul de prezentare a lotului, amicalul cu Concordia Chiajna de mâine seară.

Sursa- Petrolul Ploiești/Facebook

Tricourile inscripționate cu scutul tradițional ar urma să fie primite de jucători chiar de la suporterii care vor fi prezenți în peluză la startul partidei.

Conform acelorași surse Realitatea Sportivă, oficialii ACS Petrolul’52 și-au transmis punctul de vedere telefonic, chiar în timpul unei ședințe la care participau mai multi reprezentanți ai suporterilor, dar și Valeriu Răchită și directorul sportiv, Claudiu Tudor.

Citește și „LUPII GALBENI” ÎŞI CONTINUĂ PROTESTUL: „AVEŢI O SINGURĂ OPŢIUNE: PLECAŢI!”

concordia chiajnasigla petrolulamicalglorii petrolulvivi rachitafaniscutul petrolistlupii galbenimărciprimărie