Ploieştiul fierbe din nou: „Mulţi au tatuată acea stemă pe piept. Va fi război!”

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat joi, 22 iulie 2021, ora 14:30,

Problemele legate de identitatea clubului au dus la extrem nemulţumirile fanilor petrolişti!

Costel Lazăr a anunţat că ACS Petrolul 52 nu se va înscrie la licitaţia pentru mărcile deţinute de Consiliul Local Ploieşti, iar suporterii au reacţionat vehement la aflarea deciziei. Faptul că Petrolul îşi pierde numele şi îşi schimbă emblema într-una surogat îi dezamăgeşte pe fanii ploieşteni.

Valeriu Răchită, manager general la ultima promovare a găzarilor, în 2011, este convins că fanii nu vor accepta situaţia creată de refuzul reprezentanţilor ACS Petrolul 52 de a parcitipa la licitaţie sau de a accepta o asociere cu Primăria.

„Din câte am înţeles, fondatorii nu vor să se înscrie la licitaţie şi au înregistrat marca FCP. Denumirea va fi ACS Petrolul 52. Va fi război. Îi cunosc foarte bine pe suporteri, sunt foarte exigenţi. Mulţi au tatuată această stema pe piele. Ce pot face, să-şi scoată pielea? O să iasă urât” – a declarat Răchită la PRO X.

CITEŞTE ŞI: COSTEL LAZĂR E CATEGORIC: „NU MERGEM LA NICIO LICITAȚIE. ACS PETROLUL ’52 ARE MARCĂ ÎNREGISTRATĂ LA OSIM!”

Petrolul îşi va prezenta lotul sâmbătă, într-un eveniment care va începe la ora 17:30 cu un meci de old-boys şi va continua la ora 20:00 cu un amical în compania celor de la Concordia Chiajna.

 

consiliul localprimaria ploiestipetrolulcostel lazarrachitasuporteriemblemastemăliga 2