EXCLUSIV | Președintele unei echipe din Liga 2 vrea să încurce socotelile favoritelor la promovare: „Accidentările ne-au tras în jos”

Articol de George Drafta - Publicat joi, 25 noiembrie 2021, ora 22:06,
Sursă foto: liga 2.prosport.ro
Sursă foto: liga 2.prosport.ro

Csikszereda a fost surpriza ediției trecute a eșalonului secund, ciucanii prinzând play-off-ul și fiind foarte aproape să se claseze pe o poziție de baraj. 

Evoluțiile din sezonul precedent i-au încurajat pe ardeleni să spere că vor depăși acea performanță. Doar că startul a fost catastrofal, cu cinci înfrângeri consecutive pentru fotbaliștii antrenați de Valentin Suciu. Iar președintele Eugen Pîrvulescu a explicat care a fost cauza principală a eșecurilor în serie.

„Am avut un început greoi, după ce ne-am întors în vară din cantonamentul efectuat în Turcia ne-am confruntat cu accidentările a 2-3 jucători și din acest motiv nu ne-am regăsit în startul sezonului. Deși ne-am întărit, aceste accidentări neprevăzute ne-au dat peste cap.

Însă pe parcurs ne-am revenit, acum avem lotul complet iar lucrurile au intrat pe făgașul normal. Nu avem voie să facem pași greșiți, mai sunt 5 jocuri din campionatul regular și trebuie să le câștigăm pe toate pentru a prinde un loc de play-off”, a declarat șeful divizionarei secunde, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net.  

CITEȘTE ȘI –>> RĂZBOIUL GALERIILOR STELEI ȘI RAPIDULUI, DUS LA UN ALT NIVEL: „AU VENIT ȘI NUȚU CU SILE CĂMĂTARU. ERAU 50 DE MAȘINI”

Următorul adversar al roș-negrilor din Miercurea Ciuc este și cel mai bine clasat dintre cei pe care Csikszereda îi mai are de întâlnit în prima parte a sezonului.

„Avem jocuri dificile cum este cel care ne așteaptă în fața celor de la Unirea Slobozia. Le-am urmărit evoluțiile în ultima vreme, este o echipă puternică, îl cunosc foarte bine pe antrenorul lor, este preocupat să se afirme. Sper ca până la urmă noi să ne impunem. Dacă ajungem în play-off, cu ceva noroc putem să țintim apoi o poziție de promovare sau de baraj. Una cred că este ocupată deja de Petrolul”, a adăugat Eugen Pîrvulescu. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | STRATEGIA PE CARE PATRONII DIN FOTBAL TREBUIE IMEDIAT SĂ O APLICE: „AȘA VOR FACE PERFORMANȚĂ ÎN EUROPA”

realitateaeugen pirvulescuCsikszeredalupta pentru promovareliga 2