SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

EXCLUSIV | Propunerea venită după refuzul lui Hagi de a prelua naționala: „Ne trebuie un astfel de selecționer!”

Articol de George Drafta - Publicat joi, 25 noiembrie 2021, ora 16:38,
Gică Hagi, sursa foto- Profimedia Images
Gică Hagi, sursa foto- Profimedia Images

Conducerea FRF face eforturi pentru a găsi un înlocuitor pentru Mirel Rădoi al cărui contract a expirat la finalul campaniei de calificare ratate pentru Cupa Mondială din Qatar.  

Varianta Hagi a fost dorită de cei mai mulți dintre oamenii de fotbal, însă „Regele” a declinat oferta venită din birourile Casei Fotbalului. Ștefan Iovan înțelege argumentele managerului tehnic al Farului Constanța.

„A spus foarte clar Gică după ce a fost invitat la acea discuție, el este majoritar la clubul său și asta este realitatea. Și cum îl știm corect și cinstit nu a vrut să dea motive să se interpreteze în fel și chip alegerea asta. Era bine dacă se ducea. Dincolo de proiectul de care a vorbit, era și el conștient că nu putem să așteptăm cu anii o calificare. 

Jucătorii tineri care au făcut performanță la tineret trebuie să meargă mai departe, să avem o echipă de viitor. Ne trebuie rezultate pentru că atunci apare maturizarea și încrederea de sine a jucătorilor”, a subliniat fostul mare fotbalist în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

ștefan-iovan-steaua

CITEȘTE ȘI –>> RĂSTURNARE DE SITUAȚIE! NOI DETALII DESPRE INTERNAȚIONALUL DE TINERET CARE S-A ÎNECAT ÎN SOMEȘ

Posibilitatea ca Rădoi să conducă naționala și în viitoarele preliminarii nu este total exclusă, atât timp cât nici Răzvan Lucescu nu a fost convins de Răzvan Burleanu să se întoarcă pe banca primei reprezentative.

„Depinde de Mirel, el știe cel mai bine ce a discutat cu cei din Federație. Eu sunt optimist, oricine vine trebuie să meargă pe ideea aceasta, a schimbului de generații. Trebuie să avem răbdare și să așteptăm, ultimele rezultate nu au fost deloc rele mai puțin cel cu Islanda.

Ne trebuie un  antrenor român care cunoaște bine jucătorii, să ducă mai departe ce s-a făcut bine până acum. E nevoie de un selecționer cu suficientă maturitate așa cum sunt spre exemplu Iordănescu sau Pițurcă, pentru că ne trebuie rezultate cât mai repede”, a mai transmis Iovan.

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | CĂPITANUL LEGENDAR AL STELEI, SURPRINS DE SEMIEȘECUL ÎN URMA CĂRUIA AM RATAT BARAJUL: „NU A GREȘIT RĂDOI”

stefan iovanfrfrădoihagirealitateaselectionerromania