EXCLUSIV | Reacția Anamariei Prodan, după ce Gigi Becali a declarat că Ianis Stoica pleacă la firma fraților Becali: „Fiecare pasăre pe limba ei piere”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat luni, 29 noiembrie 2021, ora 14:48,
GIGI BECALI ȘI ANAMARIA PRODAN
GIGI BECALI ȘI ANAMARIA PRODAN

Anamaria Prodan (48 de ani) a reacționat după ce Gigi Becali a anunțat că Ianis Stoica ar fi cerut să fie impresariat de firma lui Ioan Becali.

Femeia de afaceri spune că nu se pune problema ca fotbalistul în vârstă de 18 ani să plece la firma fraților Becali.

„Nu stau să-mi bat capul cu toți ‘inteligenții’! Nu ma interesează de “academicianul” de Becali sau de altcineva. Și așa am un program de nu mai știu unde să mă împart. Când stai și mănânci semințe și râzi de oameni (de fapt direct de tine râzi) e firesc să suni cu disperare pe la toate posturile de tv să te bage în seamă.

Citește și EXCLUSIV | PRIMA OFERTĂ CONCRETĂ PENTRU IANIS STOICA! ANAMARIA PRODAN A FĂCUT ANUNȚUL

Îmi e doar milă dar nu avem ce să facem. Fiecare pasăre pe limba ei piere. Circul nu este domeniul meu. Aparține altora care au pus monopol pe el. Mai simplu este să vă dau două discuții cu Ianis și Pompiliu, zic eu o familie frumoasă care mereu mi-a spus cum era terorizată de managerii ‘mari’ să rupă contractul cu mine să vină la ei. Așa că repet. Pentru asta există avocați ca să se ocupe de eventuale probleme”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate, pentru Realitatea Sportivă.

Ianis Stoica a înscris șase goluri și două pase decisive în acest sezon. 450.000 de euro este cota lui de piață, potrivit Transfermarkt. Duminică seară, în exclusivitate la Realitatea Sportivă, Anamaria Prodan a declarat că formația germane Sttutgart l-ar fi vrut pe tânărul jucător.

Anamaria Prodat a trimis și conversațiile purtate cu Ianis Stoica și tatăl său, Pompiliu Stoica.

Citește și UN JUCĂTOR REPREZENTATIV DE LA FCSB AR FI SEMNAT CU FIRMA LUI IOAN BECALI, RENUNȚÂND ASTFEL LA ANAMARIA PRODAN

becaligigi becalianamaria prodanfotbalrealitateaexclusivfcsbIanis Stoica