Steliano Filip, nemulţumit de situaţia sa la Dinamo: ,,Lumea nu ştie despre sacrificiile pe care le-am făcut”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat luni, 06 decembrie 2021, ora 19:42,
Steliano Filip, sursa foto: captura digisport.ro
Steliano Filip, sursa foto: captura digisport.ro

Steliano Filip, fundaşul celor de la Dinamo Bucureşti, a reacţionat după ce a fost exlus din lotul primei echipe şi trimis să se pregătească la formaţia secundă a clubului ,,roş-alb”.

Fotbalistul formaţiei din Ştefan cel Mare spune că respectă decizia lui Mircea Rednic de a fi exclus din lot, însă nu înţelege de ce tehnicianul a recurs la acest gest. Tot ce îşi doreşte Steliano Filip este ca Dinamo să iasă din pasa neagră în care se află în prezent.

Citeşte şi FOTO | SCHIMBARE RADICALĂ PENTRU MARIO NICOLAE! CUM A FOST SURPRINS FOSTUL MANAGER SPORTIV AL LUI DINAMO

,,Respect decizia antrenorului de a nu fi în lotul primei echipe. Nu înțeleg această decizie, dar o respect. Tot ce vreau este să ajut Dinamo să își revină cât mai repede. Eu am avut oferte multe mai bune din punct de vedere financiar și am ales să vin aici. Lumea nu știe multe lucruri despre sacrificiile pe care le-am făcut, dar nu vreau să vorbesc eu singur despre mine. Vreau să îmi văd de treaba mea și să ajut Dinamo. Nu pot ajuta cu nimic însă dacă sunt la echipa a doua!

Nu mai vreau să existe scandaluri în presă, așa cum a fost în ultima vreme. Mă simt acuzat și nu am nicio vină și nicio legătură! Repet, tot ce vreau e să se salveze echipa!”, a declarat Steliano Filip, pentru ProSport.

Citeşte şi PRIMA REACȚIE A LUI STELIANO FILIP, DUPĂ CE A FOST EXCLUS DIN LOTUL LUI DINAMO!

steliano filiprealitateadinamomircea rednicliga 1