Mesajul războinic al fanilor dinamoviști după ultima umilință! Amenințare directă la adresa jucătorilor

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 05 decembrie 2021, ora 14:17,
Fanii lui Dinamo își fac din nou griji în privința deciziilor care se vor lua de acum în club
Fanii lui Dinamo își fac din nou griji în privința deciziilor care se vor lua de acum în club

Suporterii „câinilor” nu au mai putut îndura și înfrângerea în fața Academicii Clinceni și au reacționat la adresa fotbaliștilor pregătiți de Mircea Rednic.

După ce vineri au fost răpuși de ultima clasată din Liga 1, dinamoviștii se trezesc sub amenințarea propriilor fani care le-au transmis un mesaj tranșant după ce au amânat încă o dată obținerea unei noi victorii, așteptată de mai bine de 4 luni în Ștefan cel Mare. Astfel, susținătorii trupei din „Groapă” au mers în miez de noapte și au lăsat un banner pe gardurile arenei pe care care favoriții își dispută meicurile de pe teren propriu.

CITEȘTE ȘI –>> O MARE CAMPIOANĂ, DATĂ CU CAPUL DE MAI MULTE ORI DE PODEA: „AM FOST VICTIMA UNUI ATAC”

„V-au bătut toți când au jucat cu voi / Meciul viitor îl aveți cu noi!”, au fost cuvintele care ar trebui să îi pună în gardă pe Sorescu & Co. O fotografie a bannerului a fost urcată și pe un cont de pe o rețea de socializare și a strâns aproape 300 de aprecieri.

Dinamo este penultima în Liga 1, cu doar 9 pucnte obținute în 18 etape, iar ultima echipă pe care au învins-o roș-albii a fost tocmai Academica Clinceni, în turul actulai ediții a Ligii 1. După acest eșec rușinos, Rednic a anunțat că nu este dispus să renunțe la postul său și a pornit un adevărat război cu greii vestiarului pe care vrea să îi îndepărteze de la echipă. Este vorba despre Torje, Sorescu și Steliano Filip, conform celor de la Fanatik.

„Le-am zis să fie pozitivi între ei. Nu e unul mai deştept ca altul… trebuie să înţeleagă că dacă nu formează o echipă va fi greu. Ei trebuie să înţeleagă, eu încerc cât pot. Dacă nu jucaţi în echipă, o să fie greu. Nu trebuie să fie grupuleţe, străinii şi români”, a declarat antrenorul după întâlnirea de vineri seară.

CITEȘTE ȘI –>> IONEL GANEA, IRONIC: „EU ACUM MERG LA SALA DE MESE, DAR TOT O BĂGAM P-AIA A LUI ITU!”

realitateabanneramenintarefanidinamo