EXCLUSIV | „Rolul tău e de aici până aici, mai departe nu mai e treaba ta!”. Singurul antrenor care s-a impus în fața lui Gigi Becali

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 08 februarie 2022, ora 15:07,

FCSB a devenit de-a lungul timpului un adevărat malaxor de fotbaliști și antrenori, asta după ce patronul echipei s-a convins rapid că aceștia nu pot fi de ajutor roș-albaștrilor!

Gigi Becali este recunoscut pentru lipsa de răbdare pe care o are cu angajații săi, iar ultima dovadă clară este cea a lui Edi Iordănescu. Tehnicianul în vârstă de 43 de ani a fost forțat să plece de la echipă, după ce afaceristul nu a mai rezistat și a decis să se implice, din nou, în viața echipei.

Cu toate acestea, Nana Falemi, fostul fotbalist al roș-albaștrilor, a dezvăluit cine a fost singurul antrenor care l-a ținut în „șah” pe afaceristul din Pipera. Falemi a mărturisit că Victor Pițurcă a reușit să se impună în fața lui Gigi Becali, însă totul s-a prăbușit după plecarea tehnicianului în vârstă de 65 de ani din Ghencea.

„Gigi Becali era sfătuit de Victor Pițurcă la Steaua. „Piți” era manager la vremea respectivă și știa ce înseamnă fotbalul. Pițurcă avea abilitatea și de a-l stăpâni pe Gigi Becali. Îi spunea ‘rolul tău e de aici până aici, atât, mai departe nu mai e treaba ta’. Lucrul ăsta s-a văzut și în fotbal și oamenii apreciau ce se întâmplă la echipă. Din momentul în care Pițurcă a plecat, Gigi Becali nu a mai putut fi stăpânit și apoi s-a terminat totul.”, a spus Falemi, în exclusivitate, pentru Realitatea Sportivă HD.

Citește și EXCLUSIV | „E foarte probabil ca FCSB și CSA să fuzioneze!”. Gigi Becali, salvatorul „militarilor”: „Stadionul va intra în paragină”

nana falemifcsbdeclaratiigigi becaliliga 1