EXCLUSIV | Situația echipei naționale, comentată de un fost „tricolor”: „Știu ce poate Boloni”. Ce spune de Edi Iordănescu

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat marți, 18 ianuarie 2022, ora 16:31,

Adrian Iencsi a vorbit despre situația naționalei de fotbal a României. Prima reprezentativă nu mai are selecționer, de când contractul a expirat contractul.  

Azi, Edi Iordănescu (43 de ani) s-a întâlnit cu șefii FRF, la Casa Fotbalului, acolo unde a negociat preluarea echipei naționale a României. Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță au negociat, pe rând, cu Gică Hagi, Răzvan Lucescu, Dan Petrescu, Adrian Mutu și Ladislau Boloni.

În primul rând antrenorii contactați aveau un angajament și era dificil să plece de acolo. Important este că s-a discutat cu ei. Apoi, erau antrenorii fără angajament, Boloni și Pițurcă.

Eu sper ca Boloni să semneze până la urmă. Dânsul m-a debutat la națională, pe Ghencea, contra Iugoslaviei. A fost cea mai importantă zi din viața mea. Știu ce poate, cum gândește, e o persoană foarte inteligentă. Ar putea să ridice nivelul fotbalului românesc. Este foarte serios. Cere respect, muncă foarte multă.

Același lucru îl spun și de Victor Pițurcă. Are ochi la fotbaliști. Dânsul m-a debutat la naționala de tineret. Este cel mai important selecționer pe care l-a avut România în ultimii 20 de ani.

Adrian Mutu și Edi Iordănescu sunt doi antrneori tineri. Mutu este unul dintre cei mai valoroși fotbaliști. A învățat foarte multe. Edi Iordănescu se implică în totalitate. Ar putea fi o soluție, dar ar fi mai bine să vină un antrenor cu experiență„, a declarat Adrian Iencsi, ]n exclusivitate, la Realitatea Sportivă HD.

Postul de televiziune Realitatea Sportivă HD se poate vedea în grila operatorului RCS/RDS, PE CANALUL 145.

Citește și NEWS ALERT | România, gata să aibă un nou selecționer! Ce antrenor se află chiar acum la sediul FRF

adrian iencisfotbalsuporteri romaniaselectioner