EXCLUSIV | „Sper să vină cineva încă din iarnă”. Dorința expresă a omului care a ridicat trofeul CCE deasupra capului

Articol de George Drafta - Publicat sâmbătă, 27 noiembrie 2021, ora 17:08,
CSA Steaua, sursa foto- AS47/Facebook
CSA Steaua, sursa foto- AS47/Facebook

CSA Steaua se luptă pentru un loc de play-off în actualul sezon al Ligii 2, dar chiar dacă vor bifa această țintă, steliștii nu se vor putea bate și pentru promovare. 

Nemodificarea structurii clubului înaintea debutului stagiunii nu le permite roș-albaștrilor să primească drept de accedere în eșalonul de elită al fotbalului românesc. Lucrurile ar putea să se schimbe pentru campionatul viitor însă deocamdată nimeni nu și-a anunțat intenția de a prelua echipa susținută în prezent de MApN. Condiție esențială pentru ca Steaua să facă pasul mult dorit de către suporterii ei.

„Deocamdată sunt între primele șase clasate, pe o poziție de play-off, din păcate lipsește acea motivație a unui obiectiv. Probabil ar fi fost mai sus dacă aveau drept de promovare pentru că Oprița nu are un lot slab. Nu avem niciun semnal în privința unei eventuale preluări a clubului.

CITEȘTE ȘI –>> SITUAŢIE ŞOCANTĂ PENTRU UN FOST CONDUCĂTOR DIN FOTBALUL ROMÂNESC! I SE VOR AMPUTA AMBELE PICIOARE

Astfel încât să vină un posibil acționar, să se întâlnească cu cei din MApN ca să urnească lucrurile. Pentru că doar așa se poate schimba sufletește starea de spirit și se trezește ambiția în jucători. Ar fi bine dacă s-ar clarifica lucrurile încă din această iarnă”, este speranța lui Ștefan Iovan, exprimată în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

După 14 etape jucate din această stagiune, echipa pregătită de Daniel Oprița ocupă poziția a 6-a cu 25 de puncte acumulate. Steaua mai are de jucat încă cinci partide din sezonul regular. Adversarele ei vor fi Poli Timișoara, FC Buzău, Unirea Constanța, Poli Iași și Metaloglobus. Trupa din Ghencea este una dintre cele cinci nou-promovate ale acestei ediții de campionat, Bărbulescu & Co fiind la a doua promovare consecutivă după cea izbutită în vara lui 2020. Ambele au fost reușite cu Daniel Oprița pe bancă.

Ștefan Iovan a făcut parte din stafful lui Marius Lăcătuș în sezonul 2018-2019, unul în care secția de fotbal a MApN a fost depășită de Carmen în lupta pentru supremație la niveul Ligii a 4-a bucureștene. A fost a doua stagiune în care roș-albaștrii nu au putut să facă pasul spre eșalonul superior, după ce la prima încercare, în 2018, s-au clasat în spatele Rapidului.

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | DOI RIVALI ANALIZEAZĂ LUPTA PENTRU PROMOVAREA ÎN LIGA 1: „NIVELUL ESTE CRESCUT FAȚĂ DE ANII TRECUȚI”

realitateasteauapreluare clubstefan iovanmapnliga 2drept de promovare