EXCLUSIV | Un fost antrenor al „câinilor” e sigur: „Dinamo nu va retrograda!”. Unde trebuie să lucreze Rednic

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 28 noiembrie 2021, ora 00:41,
Mircea Rednic
Mircea Rednic

Gruparea din Ștefan cel Mare continuă să traverseze o perioadă critică în actuala stagiune, iar ultimele rezultate au adâncit și mai tare situația din „Groapă”!

Mircea Rednic nu reușește deocamdată să obțină primul său succes de la revenirea la Dinamo, iar echipa a ajuns la 14 jocuri consecutive fără victorie în Liga 1. Aflați penultimii în Liga 1 în momentul de față, „câinii” speră să își revină cât mai repede din acest impas și să adune puncte în economia campionatului.

În ciuda parcursului dezastruos din acest sezon, Vasile Miriuță nici măcar nu se gândește la retrogradarea echipei. Fostul antrenor al alb-roșilor are încredere în actuala conducere, dar și în Mircea Rednic, și este convins că Dinamo va arăta altă față după perioada de pregătire din iarnă.

„Este o situație foarte grea, însă eu am mare încredere în oamenii de acolo. Este domnul Zăvăleanu, domnul Mureșan și Mircea Rednic și sunt sigur că vor redresa corabia. Eu sper ca din iarnă Dinamo să arate altfel. Știm cu toții că au venit o mulțime de jucători noi, mulți nu au fost bine pregătiți fizic. Dinamo nu va retrograda, stați liniștiți. Se vor pune ei pe picioare, am încredere! Am văzut cu toții că au pierdut foarte multe puncte în finalurile de meci, atunci când echipa a început să obosească.”, a spus Vasile Miriuță, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă.

Citește și REDNIC L-A CONVINS! MUTAREA SPECTACULOASĂ PE CARE O PREGĂTEȘTE DINAMO: „RĂSPUND PREZENT ACESTEI PROVOCĂRI”

dinamorealitateadeclaratiivasile miriutaliga 1