EXCLUSIV | Un fost fotbalist, surprins de întorcerea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Nici el nu își închipuia că se va întâmpla atât de repede!”

Articol de George Drafta - Publicat marți, 14 septembrie 2021, ora 18:59,
Dan Petrescu
Dan Petrescu

„Bursucul” a fost instalat pe banca tehnică după plecarea cu scandal a lui Șumudică din Gruia. 

Fostul tehnician nu a rezistat nici măcar trei luni la conducerea campioanei României. Iar Giani Căpușă a găsit explicația.

„Eu nu am mai auzit așa ceva, să se ia la bătaie jucători din aceeși echipă, e clar că Șumudică a pierdut vestiarul. Acolo sunt fotbaliști mai cu experiență, iar el e mai impulsiv de felul lui. Poate i-a jignit, iar ei fiind un grup unit, cu rezultate în spate, au reacționat.

A crezut că se poate impune și la CFR. Îmi aduc aminte că și la Halagian ne mai întorceam și plecam când nu ne convenea ceva. Trebuie uneori să fii mai gingaș cu jucătorii, să ți-i apropii. Lui Budescu și Alibec le dădea o libertate de care ei aveau nevoie, mai trecea cu vederea anumite lucruri”, a mărturisit Giani Căpușă, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Marius Şumudică/Sursa foto: Profimedia Images
Marius Şumudică/Sursa foto: Profimedia Images

Acesta știe când soarta lui Șumudică a fost pecetluită.

„De când s-a luat de Chipciu nu i-am mai dat mult la echipă. Nu mă gândeam că o să plece așa repede, acolo trebuiau doar 2-3 plombe pe anumite posturi. Sunt convins că și Dan Petrescu chiar dacă își dorea să revină nu își imagina că ar putea să o facă atât de repede.

La CFR după ce el pleacă, se perindă 2-3 antrenori la echipă, apoi se orientează din nou spre el. Modelul care trebuie urmat este cel al lui Alex Ferguson de la Manchester United care a stat atâția ani acolo, bravo lor”, a completat fostul jucător al lui FCM Bacău. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | FIUL CARE ȘI-A DEPĂȘIT DEJA TATĂL: „VORBIM DUPĂ FIECARE MECI CÂTE 30 DE MINUTE”

realitateadan petrescusumudicaGiani Capusacfr cluj