EXCLUSIV | Un fost președinte al lui Dinamo pariază pe Mircea Lucescu! ”Vă spun asta sigur!”

Articol de Realitatea Sportivă null - Publicat luni, 03 decembrie 2018, ora 12:19,

Mircea Lucescu, 73 ani, a fost criticat vehement în ultima perioadă din cauza prestațiilor slabe pe care le are naționala Turciei, acolo unde este selecționer. Ieri s-au aflat adversarele naționalei ”Semilunei” din grupa de calificare pentru EURO 2020, iar poziția românului este în pericol după valul de critici primit.

Constantin Anghelache, 72 ani, a vorbit pentru Realitatea Sportivă despre situația lui Lucescu pe banca Turciei și despre locul pe care crede că se va situa în cazul în care rămâne. ”Eu iau de la Mircea Lucescu ultima declarație de ieri sau alaltăieri în care a spus că dacă ar fi căzut cu România și-ar fi dat demisia, ceea ce înseamnă că este antrenorul Turciei și are un angajament cu ei. Din câte am înțeles va continua să antreneze Turcia, iar acum la sfârșitul anului va avea o discuție cu Federația care la urma urmei l-a angajat”a declarat Constantin Anghelache.

Vezi și VIDEO | Mircea Lucescu, ATACAT dur! ”Unde ești? Dacă ai fost la Steaua București, rămâi acolo!”

Grupa de calificare a lui ”Il Luce” este alcătuită din Campioana Mondială Franța, Islanda, Albania, Moldova și Andorra. Fostul om de încredere al lui Ionuț Negoiță crede că poziția secundă este o ”simplă formalitate” pentru antrenorul român și chiar pariază că acesta se va califica 100%.

”Eu îi dau șanse de locul 1-2. Da, chiar și locul 1 și vă spun și de ce. Franța mai pierde meciuri, nu sunt invincibili. Ne amintim că au făcut egal cu Luxemburg 0-0 la ei acasă. Dar nu depinde doar de ei, ci și de restul. Nu sunt meciuri chiar atât de grele, Islanda nu mai reprezintă aceeași forță ca până acum, e mai liniștită. Albania la fel, uneori e capricioasă și pune probleme. Cam aici se termina, locul 2 la calificare. Fac și un pariu că dacă nu va termina pe primul loc, pe poziția secundă se va clasa sigur”a mai spus fostul președinte de la Dinamo.

Vezi și VIDEO | Mircea Lucescu A REFUZAT un club DE TOP din Europa! Anunțul făcut în Turcia

pariumircea lucescuConstantin Anghelachecalificareeuro2020turcia