EXCLUSIV | FCSB nu plânge după ce a pierdut sponsorul principal! Tunul financiar pregătit de clubul roș-albastru

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat duminică, 17 octombrie 2021, ora 20:19,
FCSB
FCSB

La meciul FCSB – CS Mioveni, jucătorii vicecampioanei României au evoluat fără un sponsor principal pe echipamentul de joc.

Compania de asigurări City Insurance și-a pierdut autorizația de funcționare. FCSB și City Insurance au colaborat din 2013 până în prezent. Gigi Becali a anunțat însă, că FCSB va avea un nou sponsor.

„Nu e nicio problemă că a dispărut sponsorul de pe tricouri. E chiar foarte bine pentru noi pentru că am găsit alt sponsor care dă mai mulți bani. Sponsorul de pe spatele tricoului vrea să dea 1.5 milioane de Euro și să treacă pe fața tricoului. Mai avem unii care fac niște cazane și vor să intre și ei. Fac afaceri cu imobiliare și terenuri.

Citește și CHIN NESFÂRȘIT PENTRU O MARE CAMPIOANĂ A ROMÂNIEI: ”IZOLARE ȘI ABUZ DE MEDICAMENTE. SIMT CĂ-MI PLEZNEȘTE INIMA ȘI NU MAI POT MERGE”

Pe mine nu mă interesează cât de mare ești tu, pe mine mă interesează să-mi dai banii că oricum semnăm un contract”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate, la Realitatea Sportivă.

Foto: Sport Pictures

Citește și EXCLUSIV | GIGI BECALI, DECLARAȚII HALUCINANTE DESPRE VACCINUL ANTI COVID-19: „NU VREAU SĂ MĂ TRANSFORME ÎN TRANSOM! SUBSTANȚA MODIFICĂ GENETIC”

city insurancefcsbsponsorexclusivfalimentgigi becalirealitateasponsor