EXCLUSIV | Urmările fotbalului pentru Cristi Borcea: ,,Nu dorm noaptea! Iau 5 pastile pe zi”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 19 decembrie 2021, ora 20:46,
Cristi Borcea
Cristi Borcea

Cristi Borcea a activat în fotbalul românesc la Dinamo. Alături de nume precum Nicolae Badea sau Gigi Neţoiu, acesta a dus gruparea din Ştefan cel Mare spre succes.

Acum, după ce a renunţat la ,,sportul rege”, Cristi Borcea spune că cel mai mult şi-a pierdut sănătatea la fotbal, pe lângă bani. Mai mult acest susţine că este nevoit să ia pastile acum.

Citeşte şi EXCLUSIV | Mircea Rednic, antrenorul potrivit pentru Dinamo: „Cel mai bun alături de care am lucrat!”

,,Suntem o echipă blestemată. N-am spus că mergem în Liga Campionilor, am zis să ne aducă echipe în Liga 1, că nu mai aveam cu cine să jucăm, am dat vacanţă la jucători şi am jucat cu juniorii.

Am pierdut mult, cel mai mult am pierdut sănatatea. Nu dorm noaptea, iau 5 pastile pe zi, operaţie pe cord, două divorţuri, mai mult ce sa pierzi? Plus atâtea milioane. Am norocul că am o familie extraordinară, o soţie deosebită, care mă întelege că sunt momente grele prin ce am trecut, dar atunci m-au înţeles. Le-am zis ca e fotbalul pe primul plan. Nu regret din ceea ce am făcut, am avut şi satisfactii. Marea mea nerealizare, Liga Campionilor. E o echipă blestemată.”, a declarat Cristi Borcea, în exclusivitate, la Realitatea Sportivă.

Citeşte şi EXCLUSIV | Cristi Borcea, anunţ despre implicarea fiului Patrick la Dinamo: ,,E greu să facă ce am făcut eu”

dinamoexclusivliga 1cristi borceasanatate