EXCLUSIV VIDEO | Ion Crăciunescu critică actuala conducere FRF: „Nu cred că fotbalul românesc putea ajunge mai jos de atât!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat duminică, 25 octombrie 2020, ora 19:36,
Ion-Crăciunescu

Invitați în studioul emisiunii Realitatea Sportivă, Cristi Balaj și Ion Crăciunescu fac declarații cu privire la situaţia catastrofală de la echipa naţională şi managementul defectuos al lui Burleanu!

Fostul mare arbitru român, Ion Crăciunescu (70 de ani), a vorbit despre actuala Federație Română de Fotbal și este de părere că mandatele acestora de până acum au fost total greșite pentru fotbalul românesc.

„Nu cred că se putea mai jos de atât, avem resurse, dar nu avem strategii, ne propunem mereu să ne calificăm, dar nu că acela ar fi interesul federației, ci pentru banii care vin de pe urma lor. Noi am preferat să alegem niște manageri, care au început activitatea criticându-l pe Mircea Sandu, iar ei au adus mai mulți salariați și au mărit bugetul.

Actuala federație a adus antrenor străin, a pus conducător străin al arbitrilor pe niște salarii exorbitante. Acum l-au ales pe Rădoi, pentru care eu am un mare respect, dar el a fost adus la naționala mare ca o lovitură de imagine dată de federație, au vrut să își mai spele imaginea prin acest lucru!” a declarat Ion Crăciunescu în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă.

Citește și O legendă a dinamoviștilor dă de pământ cu noii jucători ai “câinilor”: “Râșilor, plecați din România!”

realitateadeclaratiicraciunescufrf
Spain v Sweden Euro 2020 match, group E, matchday 1. Football, La Cartuja Stadium, Sevilla, Spain – 14 Jun 2021

EURO 2020 | Surpriză la turneul final! Spania obține doar un punct din duelul cu Suedia

Eriksen inter

Anunţ din Italia pentru Eriksen: ,,O să-i fie dificil să revină pe stadioanele din Serie A”