Explicaţia găsită pentru greşelile de arbitraj din Liga 1: ,,Se transformă când intră pe teren”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 08 decembrie 2021, ora 18:54,
COMISIA CENTRALĂ A ARBITRILOR
COMISIA CENTRALĂ A ARBITRILOR

Liga 1 a devenit un campionat al greşelilor de arbitraj, după cum o arată ultimele decizii luate de cavalerii fluierului din România, asta deşi numeroşi centrali oficiază meciuri la cel mai înalt nivel european.

Helmut Duckadam, fost oficial la FCSB, a vorbit despre situaţia arbitrajului din România. Acesta spune că cei mai mulţi arbitri sunt în regulă, însă se transformă când intră pe terenul de fotbal, iar din cauza aroganţei ajung să greşească în deciziile pe care le iau.

Citeşte şi EXCLUSIV | APEL DISPERAT AL SOȚIEI LUI DANIEL ONORIU: „L-AU MĂCELĂRIT! MEDICII ROAGĂ PE TOATĂ LUMEA SĂ DONEZE SÂNGE PENTRU EL!”

,,Aici își permit să comită greșeli (n.r față de cupele europene)! A spus bine Marius Croitoru, dar au mai spus-o și alții, cât de aroganți sunt acești arbitri pe teren. Eu am cunoscut anumiți arbitri și în afara terenului, sunt oameni ok. Parcă se transformă când intră pe teren!

Sunt multe echipe din Divizia A, Divizia B și Divizia C care fac eforturi mari să plătească baremul. Ei sunt în folosul comunității, echipele te plătesc! Niciodată n-am înțeles aroganța asta! Ei sunt stat în stat, își permit să facă greșeli, nimeni nu le face nimic.”, a declarat Helmut Duckadam, pentru Digisport.

Citeşte şi EXCLUSIV | GREŞELILE DE ARBITRAJ, GATA SĂ DISPARĂ DIN LIGA 1: ,,ÎN PLAY-OFF VOM AVEA VAR”

greseli arbitriliga 1Helmut Duckadamarbitraj