Fabbrini nu a pierdut vremea! Italianul a semnat cu noua echipă, după despărțirea de Dinamo

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 17 iulie 2021, ora 20:40,
Diego Fabbrini
Diego Fabbrini

Mijlocașul italian s-a despărțit oficial de Dinamo în cursul acestei săptămâni și a semnat deja un nou angajament cu viitoarea echipă!

Rămas în Ștefan cel Mare după ce a decis să își renegocieze înțelegerea cu suporterii-acționari din DDB, Diego Fabbrini a părăsit Dinamo în cele din urmă în această vară. Italianul s-a aflat în topul salariilor din tabăra „alb-roșilor”, însă nu și-a încasat de mai multe luni banii, lucru care îi poate costa scump pe dinamoviști, deoarece jucătorul își va căuta dreptatea la FIFA.

Până atunci însă, Fabbrini a fost prezentat oficial la noua sa formație, pentru care va evolua în următoarele două sezoane. Astfel, mijlocașul revine în țara sa natală și va juca pentru Ascoli, echipă care activează în Serie B.

„Fabbrini a semnat un contract pe doi ani de zile. Ascoli Calcio 1898 FC declară că a semnat un contract valabil până în 30 iunie 2023 cu Diego Fabbrini, după ce acesta s-a despărțit de Dinamo București”, se arată în comunicatul italienilor.

500.000 de euro este cota de transfer a lui Fabbrini, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com. Italianul a ajuns la Dinamo în vara anului 2019, după despărțirea de bulgarii de la ȚSKA Sofia.

Citește și DUPĂ FABBRINI, DEZASTRUL! FOTBALISTUL MERGE LA FIFA ȘI LE CERE O SUMĂ IMENSĂ CELOR DE LA DINAMO

transfer Fabbriniserie BascolidinamorealitateaFabbrini