Fanii lui Dinamo, revoltaţi! Au încercat să oprească autocarul echipei pe autostradă

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 17 decembrie 2021, ora 08:40,
Dinamo
Dinamo

Dinamo a pierdut un nou meci în Liga 1, după ce etapa trecută câştigase cu Chindia, scor 1-0. De această dată, trupa lui Mircea Rednic a fost învinsă în deplasare de CS Mioveni, scor 1-2.

Echpa din Bucureşti a condus până în minutul 90 prin reuşita lui Deian Sorescu, dar a pierdut dramatic în prelungiri. După joc, fanii au răbufnit şi l-au dezbrăcat de tricou pe Sorescu.

Citeşte şi FOTO | Umilinţă supremă pentru Deian Sorescu! Ce i-au făcut fanii după ruşinea cu Mioveni

Însă totul nu s-a oprit doar la această umilinţă la care a fost supus Deian Sorescu. Pe drumul de întoarcere spre Bucureşti, mai multe grupuri de suporteri din Peluza Sud au încercat să oprească autocarul lui Dinamo, direct pe autostradă.

Mircea Rednic a intervenit să liniştească apele şi le-a transmis telefonic suporterilor să se întâlnească într-o benzinărie. Acest lucru s-a întâmplat în cele din urmă, iar la o benzinări, Mircea Rednic a coborât pentru a discuta cu suporterii, civilizat, însă aceştii au dorit să aibă dialog cu jucătorii, nu cu ,,Puriul”.

Jucătorii ar fi coborât şi ei din autocar, iar suporterii şi-au spus nemulţumirile după meciul cu CS Mioveni, scrie GSP. După aceea, toată lumea s-a liniştit şi nu a mai existar nicuiun incident.

Citeşte şi Deian Sorescu reacţionează după incidentul cu fanii de la finalul meciului cu Mioveni: ,,M-au chemat să vorbesc! Îi înţeleg”

suporterisorescudinamocs mioveniliga 1