Fatih Terim vrea colonie de români la Galatasaray! Ce jucător a intrat pe radarul turcilor

Articol de Alexandru Dan - Publicat miercuri, 15 septembrie 2021, ora 23:05,
Fatih Terim, sursa- Galatasaray/Facebook
Fatih Terim, sursa- Galatasaray/Facebook

Formația Cim Bom Bom pare că este mulțumită de randamentul celor doi români aflați în momentul de față la vicecampioana Turciei, iar antrenorul Fatih Terim a pus ochii pe un alt tricolor!

Galatasaray este recunoscută pentru relația foarte bună pe care o are cu jucătorii români, încă de pe vremea lui Gică Hagi și Gică Popescu, considerați doi fotbaliști simbolici pentru formația Cim Bom Bom. Acum, turcii i-au adus pe Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan, însă potrivit jurnaliștilor din țara semilunei, Fatih Terim nu are de gând să se oprească aici.

Concret, Enes Sali, cel mai tânăr marcator din istoria Ligii 1, a intrat pe radarul antrenorului celor de la Galatasaray. Puștiul de doar 15 ani a fost propus la vicecampioana Turciei, iar Fatih Terim ar fi avut deja o întâlnire cu Gică Hagi, în care au vorbit despre noul puști minune al fotbalului românesc.

Noul Hagi la Galatasaray. Enes Sali (15 ani) de la Farul Constanța, jucător despre care Hagi spunea că este „mai talentat decât mine”, a fost propus la Galatasaray. După ce Enes Sali a marcat un gol pentru echipa lui Hagi, fotbalistul a început să fie urmărit de Galatasaray.

Farul Constanța, echipă antrenată de Gică Hagi, a jucat un meci amical împotriva lui Galatasaray pe 5 septembrie, însă Enes Sali nu a putut face deplasarea deoarece a fost convocat la echipa națională superioară vârstei sale. Cu toate acestea, Fatih Terim s-a întâlnit cu Gică Hagi și au vorbit despre Enes Sali, tânăra vedetă a celor de la Farul”, au scris jurnaliștii turci de la Fanatik.

Citește și FATIH TERIM ÎI PUNE ÎN GARDĂ PE MORUȚAN ȘI CICÂLDĂU: „TREBUIE SĂ SE ADAPTEZE MAI REPEDE!”

enes saligalatasarayliga 1fatih terimgica hagirealitateafarul