FC U Craiova 1948 – Csikszereda, scor 0-0! Elevii lui Trică, în Liga 1 din sezonul viitor

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat joi, 13 mai 2021, ora 19:20,
fc u craiova 2 1948

FC U Craiova 1948 a remizat cu Csikszereda, scor 0-0, în etapa a opta din play-off-ul Ligii a 2-a.

Remiza de pe ”Ion Oblemenco” a fost însă suficientă pentru ca oltenii să reușească promovarea în Liga 1. Eugen Trică a pregătit meciul în primul rând pentru a nu primi gol, scop îndeplinit.

Prima repriză a fost una liniștită. Oaspeții au avut o ocazie în primele minute. Pinter a reluat cu capul, însă inprecis. Ulterior a căzut, a cerut penalty, dar s-a ales cu un cartonaș galben pentru simulare. Pe finalul primului act, Valentin Munteanu, jucătorul oltenilor, a trimis direct în brațele portarului.

În partea a doua, jocul celor de la FC U Craiova a fost la fel de pragmatic. Ciolacu și Albu au avut câteva oportunități mai periculoase, dar nu au pus cu adevărat pericol asupra porții lui Gyenge. Partida s-a scurs la fel de liniștit până la final, iar trupa lui Eugen Trică a obținut remiza necesară pentru promovarea pe prima scenă a fotbalului românesc

În urma rezultatului, FC U Craiova 1948 este sigură de promovare, aflându-se pe primul loc cu 50 puncte. În runda viitoare, elevii lui Trică vor juca cu Rapid București, pe data de 17 mai.

De partea cealaltă, Csikszereda a rămas ultima în play-off, cu 38 puncte. În etapa următoare, echipa din Harghita va juca la Călărași cu Dunărea, pe data de 17 mai.

Echipele de start FC U Craiova – Csikszereda:

FC U Craiova: R. Popa – Gît, Paramatti, D. Ispas, Huyghebaert – V. Munteanu, Baetan, D. Albu, Ad. Voicu – A. Ciolacu, Compagno; Rezerve: Mogoșanu, Diakite, Raicea, Cl. Bălan, C. Cristea, R. Negru, Vl. Pop, Blidar, Rob. Răducanu; Antrenor: Eugen Trică

Csikszereda: Gyenge – Palmeș, Kelemen, Apro, Bor – Savin, Szondi – Bara, Pinter, Bauza – Rotar; Rezerve: Rybansky, Csonka, Schieb, R. Takacs, T. Suciu, Casiadi; Antrenor: Valentin Suciu

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Florin Costea, despre un nou derby în primul eșalon: “E loc chiar și pentru trei echipe din Craiova în Liga I”

Czikszeredarealitateafc u craiova 1948promovare liga 1playoff liga 2
Becali palme

Gigi Becali a transferat un nou atacant la FCSB! Fotbalistul vine din Liga 1

Soccer : Uefa Champions League 2020  2021 : Atalanta 0-5 Liverpool

Care va fi primul meci arbitrat de Ovidiu Hațegan, la EURO 2020