FC U Craiova 1948 – Dinamo a început deja! Spectacolul pregătit de cele două galerii

Articol de Mihai Cristian - Publicat sâmbătă, 24 iulie 2021, ora 16:36,
Peluza Sud 97
Peluza Sud 97

FC U Craiova 1948 va juca, luni, de la ora 20:30, pe ,,Ion Oblemenco”, în etapa a 2-a a Ligii 1, contra rivalilor de la Dinamo Bucureşti.

Stadionul din Bănie se anunţă deja un adevărat vulcan, după ce la meci şi-au anunţat deja prezenţa galeriile celor două formaţii, Peluza Sud 97 de la olteni şi Peluza Cătălin Hîldan de la bucureşteni.

Lupta suporterilor a început deja, iar primii care au transmis un mesaj înaintea meciului de luni au fost fanii echipie patronate de familia Mititelu.

,,CRAIOVA BATE Dinamo! A venit momentul! După 10 ani, Știința joacă primul meci de la revenirea în Liga 1 pe Central. Sorții au decis ca acest meci de gală să îl disputăm chiar împotriva câinilor, fapt ce impune o atmosferă de poveste pentru a le readuce aminte patrupedelor cum este să joci în compania Universității Craiova!
Adunarea este strigată luni, începând cu ora 18:00, în Centrul Vechi, punct de unde vom pleca organizat către stadion. Toată lumea este așteptată în negru și cu motivația de a cânta pe tot parcursul meciului!
Cum bine știți, pentru a intra pe stadion este necesară prezentarea unui act doveditor al vaccinării sau testării negative. Testele antigen rapide se pot efectua la clinica VitaPlus, punctul special amenajat pentru membrii Peluzei Sud fiind cel de pe Str. România Muncitoare nr.3, prețul unui test fiind de 25 lei. E momentul nostru! Înainte Sud!”, apare în comunicatul Peluzei Sud 97.
Sursa foto- Peluza Sud 97/ Facebook
De cealaltă parte, galeria lui Dinamo a oferit şi ea detalii despre meciul din Bănie şi anunţă ca vor fi prezenţi pe ,,Ion Oblemenco” 800 de susţinători ai echipei ,,roş-albe”.
,,UPDATE – deplasare Craiova, luni, 26 iulie
Informatii complete si importante: Peste 800 de CAINI vom fi prezenti la Craiova! In urma numarului foarte mare de cereri, tocmai am suplimentat numarul de autocare. Acum, 10 autocare de peste 55 de locuri fiecare ne stau la dispozitie. Multumim, www.winner.ro, pentru implicare si ajutor!
 
Pretul este de 40 Lei / persoana (cu biletul la meci inclus) sau 30 Lei / persoana (fara bilet la meci, daca l-ati luat deja). De asemenea, am pus biletele in vanzare, la casele de la Dinamo, pentru cei care merg in deplasare cu masinile personale sau alte mijloace de transport, dupa cum urmeaza:
Vineri, 15:00-18:00
Sambata, 12:00-20:00
Duminica, 12:00-18:00
Luni, 12:00-15:30
Pretul unui bilet este 10 Lei.
Pentru cei care ajung direct la Craiova si nu au bilet, le vom da la intrarea in sectorul nostru, incepand cu ora 19:30. Avem pentru toata lumea!

Testarile rapide antigen vor fi efectuate tot de prietenii nostri de la www.hemolab.ro dupa cum urmeaza:
– 07:00-12:30 – la sediul Hemolab, Sos. Mihai Bravu 27A, langa Primaria Sectorului 2, Obor;
– 12:30-15:30 – in fata Clubului Dinamo.
Pretul unui test este 15 Lei. Cei vaccinati nu au nevoie de test, ci de dovada vaccinarii.
Autocarele vor pleca din fata de la Dinamo, la ora 15:30. IMPORTANT! Va rugam sa veniti din timp pentru a ne organiza!
Inscrierile se pot face prin SMS sau mesaj pe Whatsapp pe numarul de telefon +40723669332 Va rugam sa specificati numele complet.”, apare în comunicatul emis de PCH.
Sursa Foto: Profimedia Images

Citeşte şi EXCLUSIV | VENIREA LUI IULIU MUREŞAN LA DINAMO, CONTESTATĂ DE O LEGENDĂ A CLUBULUI: ,,CUM SĂ ADUCI PE UNUL CARE A SFIDAT ÎNTOTDEAUNA?”

peluza sud 97dinamoromaniarealitateacraiovapchliga 1