NEWS ALERT | FCSB, out la „masa verde” din Cupa României! Anunțul lui Mihai Stoica

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat luni, 25 octombrie 2021, ora 18:10,
FCSB – Hunedoara, Constantin Budescu
FCSB – Hunedoara, Constantin Budescu

În această săptămână are loc faza optimilor de finală ale Cupei României, dar unul dintre meciuri este foarte posibil să nu se mai joace pe teren.

Partida dintre FC Voluntari și FCSB ar urma nu mai aibă loc și să fie tranșată de ilfoveni, care ar câștiga la ”masa verde”, potrivit ProSport, informație confirmată și de gsp.ro.

Oficialii bucureștenilor au anunțat Federația Română de Fotbal că nu se pot prezenta la meci pentru că nu au suficienți jucători disponibili din cauza infectărilor cu COVID-19 și și a accidentărilor. Astfel, FCSB ar părăsi Cupa României încă din faza optimilor. Regulamentul nu permite amânarea unui joc în această competiție.

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a vorbit și el despre ieșirea ”roș-albaștrilor” din Cupa României, din cauza problemelor de lot.

CITEȘTE ȘI –>> GIGI BECALI AR FI TREBUIT TRIMIS ÎN JUDECATĂ PENTRU SPĂLARE DE BANI, SUSȚIN JUDECĂTORII TRIBUNALULUI BUCUREȘTI

”Nu avem 13 jucători, nu avem cum să jucăm, suntem în situația în care am fost cu Farul. Am trimis adrese la FRF și către FC Voluntari”, a anunțat Mihai Stoica, pentru Digi Sport.

Formația bucureșteană a reușit să amâne partida din Liga 1 cu Farul, dar nu poate beneficia de același tratament și în cealaltă competiție internă, astfel că va pierde întâlnirea programată pentru miercuri, de la ora 21:00, cu FC Voluntari, scor 0-3.

CITEȘTE ȘI –>> FCSB VREA AMÂNAREA MECIULUI CU VOLUNTARI DIN CUPĂ! DATA PROPUSĂ DE ,,ROŞ-ALBAŞTRI”

masa verdefcsbCovid-19voluntarirealitateacupa romaniei