FCSB, pasibilă de carantinare la revenirea din Turcia! DSP Bucureşti nu a oferit derogare echipei lui Becali

Articol de Mihai Cristian - Publicat joi, 07 ianuarie 2021, ora 17:14,
toni-petrea-antrenament-fcsb-1400×708

FCSB este singura echipă din Liga 1 care a ales să se pregătească într-un cantonament în afara ţării înainte de reluarea campionatului.

Pentru a putea face acest cantonament în Turcia, FCSB avea nevoie de o dispensă, deoarece Turcia se află pe lista galbenă, privind pandemia de coronavirus, iar asta însemna ca echipa să stea 14 zile în carantină la revenirea în România.

Ministerul Sănătăţii le-a solicitat celor de la DSP Bucureşti un raport privind derogarea ce le-a fost acordată celor de la FCSB, pentru a evita carantinarea la revenirea în ţară.

Raspunsul dat de DSP la această cerere a fost unul surprinzător, mai exact negativ: ,,Nu am oferit nicio derogare”, ar fi spus aceştia, potrivit FANATIK.

FCSB nu a primit nicio derogarea din partea DSP Bucureşti ,,până în prezent”, mai informează sursa menţionată. Dacă nu a primit nicio dispensă din partea autorităţilor din România, FCSB este pasibilă acum de izolare, iar cantonamentul din Turcia să-l fi făcut degeaba.

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, susţine că plecarea în Turcia s-a făcut prin respectarea legii, fără a da detalii despre o posibilă carantinare a echipei.

,,Informez suporterii noștri, precum și restul persoanleor interesate, că deplasarea a fost efvectuată în urma APROBĂRILOR primite din partea autorităților, cu un zbor CHARTER, având la dispozițșie AICI condiții la cele mai înalte standarde (inclusiv în ceea ce privește izolarea).

mihai-stoica-fcsb

De altfel, vom prezenta pe pagina oficială a clubului un film despre cum se desfășoară un cantonament de 6 stele (una o adaugăm noi acestui stabiliment de excepție).”, a precizat Mihai Stoica într-o postare pe Facebook.

FCSB a plecat în Turcia pe data de 3 ianuarie şi se va întoarce în şară pe data de 13, cu două zile înainte de primul meci oficial din Liga 1.

Citeşte şi Câte sacrificii poate face un jucător care evoluează la Dinamo! ,,Am jucat cu injecţii”

ministerul sanatatiiderogare dspliga 1realitateafcsbdsp bucuresti
Medici teren

Medic cardiolog: ,,Eriksen ar fi murit dacă nu era îngrijit rapid”

Hjulmand udvælger første landshold

EURO 2020 | Selecţionerul Danemarcei: ,,Jucătorii sunt terminaţi emoţional”