SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Florin Bratu, uimit de decizia lui Mirel Rădoi: ,,Nu mi-am imaginat! Ar fi păcat să plece”

Articol de Mihai Cristian - Publicat miercuri, 13 octombrie 2021, ora 23:02,
Florin Bratu
Florin Bratu

Mirel Rădoi şi-a anunţat deja dorinţa de a pleca de la naţionala României, începând cu finalul campaniei de calificare la Campionatul Mondial din 2022. Acesta a făcut anunţul după meciul cu Armenia de la Bucureşti, scor 1-0.

Antrenorul şi-a exprimat dorinţa de a pregăti o echipă de club, unde ar putea avea activitate zilnică, nu periodică ca la prima reprezentativă. Printre înlocuitorii săi la echipa naţională se numără antrenori ca Gică Hagi, Laszlo Boloni, Cosmin Olăroiu, Dan Petrescu sau Adrian Mutu.

Flori Bratu, selecţionerul naţionalei de tineret, a comentat decizia lui Mirel Rădoi de a pleca de la cârma primei reprezentative. Acesta a rămas surprins de decizia lui Rădoi şi spune că ,,ar fi păcat să plece”.

,,Eu sunt destul de apropiat de Mirel, suntem prieteni, ne sfătuim foarte mult. Nu mi-am imaginat, ar fi păcat să plece. Am rămas și eu surprins de ceea ce a spus. Nu mă așteptam. Lucrurile au început să funcționeze acum, echipa începe să prindă coajă, să joace ce își dorește el și ar fi păcat să se termine aici. Mai sunt două meciuri extrem de importante.

Până acum, s-a realizat în proporție de 80%. Dacă cele două meciuri vor fi câștigate, ne-am atins un prim obiectiv. Acum, Mirel cred că și-a calculat destul de bine pașii, știe ce are de făcut. Eu am încredere în el. Acum, că e bine sau nu, eu nu sunt în măsură să vorbesc despre decizia lui. Mi-ar părea rău ca lucrurile să se termine după cele două meciuri din luna noiembrie.”, a declarat Florin Bratu, pentru Digisport.

Florin Bratu, Foto: Alex Nicodim / FRF

Citeşte şi PATRONUL DIN LIGA 1 CARE L-AR ADUCE LA ECHIPĂ PE MIREL RĂDOI: ,,AŞ FACE TOATE DEMERSURILE POSIBILE”

frfmirel rădoiromaniarealitateaechipa nationalaflorin bratu