Florin Lovin arată cu degetul către Răzvan Burleanu: ”Ne bate oricine vrea. Când îl asculţi zici că trăim într-o ţară unde totul este bine!”

Articol de Mihai Popescu - Publicat marți, 27 septembrie 2022, ora 22:12,
Răzvan Burleanu
Răzvan Burleanu

Reprezentativa României a învins, luni seară, pe Stadionul Giuleşti, cu scorul de 4-1, selecţionata Bosniei, în ultima etapă a Grupei 3 din Divizia B a Ligii Naţiunilor. Tricolorii încheie grupa pe ultimul loc, astfel că au retrogradat în Divizia C. Bosniacii, care au terminat pe prima poziţie, au promovat în Divizia A. Florin Lovin a vorbit despre Răzvan Burleanu.

”Burleanu are un talent oratoric, de orice poţi să îl acuzi dar nu de asta. Dacă ai fost plecat afară 10 ani şi asculţi interviul ăsta crezi că suntem la alt nivel. Cum sa nu recunoşti că ai o problemă? Când primul lucru pe care trebuie sa îl faci este sa recunoşti.

Ne bate oricine vrea. Când îl asculţi zici ca trăim intr-o ţară unde totul este bine. Jocul echipei naţionale a arătat foarte rău. Nu ai cum să zici că nu e aşa. Realitatea este ca ne scufundăm şi venim la tv să zicem că nu e aşa! Asta aşa e din punctul meu de vedere”, a declarat Lovin la Orange Sport.

 

burleanuromanialovin