Florin Prunea apără numele lui Cătălin Cîrjan și cere demisia lui Stoichiță: „Cred că trebuie mai mult respect!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat vineri, 31 martie 2023, ora 15:09,
FLORIN PRUNEA
FLORIN PRUNEA

Florin Prunea, fostul internațional român, a reacționat vehement după ce a auzit declarațiile lui Cătălin Cîrjan la adresa celor de la FRF.

Mai exact, Prunea nu concepe atitudinea oamenilor de la Federație, cerând astfel demisia lui Mihai Stoichiță. Iată ce a spus fostul portar.

„Cred că trebuie mai mult respect!”

„În secunda următoare, o Federație serioasă îl chema (n.r. pe Stoichiță): «Mulțumim frumos pentru ce ai făcut pentru noi. La revedere!»

Uite că acum vin jucătorii și vorbesc. Referitor la copiii ăștia, frații Cîrjan, lumea poate nu știe, dar părinții lor au vândut tot din casă pentru a merge cu copiii afară. Cred că trebuie mai mult respect din partea tuturor.

Cred că Gică Hagi s-a grăbit când a spus să nu mai vorbim despre ei. Nu cred că trebuie să judece Gică Hagi. Hagi să nu uite când și-au bătut joc de copilul lui, când a fost pus să care haine (n.r. – legat de episodul cu Zoltan Kovacs de la naționala U17).

Problemele sunt foarte grave. Nu se poate schimba nimic, acolo este un sistem atât de bine pus la punct și sunt atât de bine legați între ei cu toate tâmpeniile făcute, încât dacă unul dintre ei vorbește, pică totul ca un domino”, a declarat Florin Prunea, conform AS.ro.

„Stoichiță are legătură cu politicul!”

„Stoichiță este puternic pentru că știe foarte multe. Are legătură cu politicul, este omul cu relațiile interumane.

Știu jucători care atunci când au terminat junioratul nu au mai jucat niciunde, deși au peste 50 și ceva de selecții la naționale. Nu au nicio vină, părinții lor au cotizat…

Nu e posibil să avem juniori cu 50 de meciuri la echipele naționale, iar atunci când termină junioratul să dispară din fotbal. Nu este posibil să vină la echipele naționale de juniori jucători care sunt rezerve la echipele de club, iar cei care sunt titulari să nu fie selecționați.

Noi știm de lucrurile astea. E bine că s-a spart buboiul ăsta, că iese la suprafață puroiul, în unele cazuri e vorba și de corupție. O să vedeți că vor fi din ce în ce mai mulți care vorbesc. Lucrurile sunt mult mai grave la echipele naționale de juniori.

Nu cred că va mai fi convocat Cîrjan. Îmi pare rău pentru Emil Săndoi, că este carne de tun. În locul lui n-aș fi comentat. Antrenorii plătesc mereu și nu e normal, trebuie să facă cei care comit prostiile”, a mai spus fostul portar român.

frfflorin prunea