SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Florinel Coman, aproape să afle verdictul final după ce a fost prins fără permis! Ultimele vești

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 23 septembrie 2021, ora 17:37,
Florinel Coman, Sursa foto: Profimedia Images
Florinel Coman, Sursa foto: Profimedia Images

Atacantul în vârstă de 23 de ani al celor de la FCSB a fost surprins la începutul acestui an fără permis de conducere în timp ce se deplasa din direcția Constanța spre București, cu o viteză de 165 km/h!

„Perla” lui Gigi Becali nu a scăpat de dosarul întocmit în urma evenimentului nefericit petrecut în luna februarie a acestui an. Poliția Română nu l-a identificat în baza de date ca fiind înregistrat cu permis de conducere, deși Coman le prezentase polițiștilor un document, înregistrat în Ucraina, astfel că autoritățile au decis să îi întocmească acestuia un dosar penal.

Deși au trecut mai multe luni de la acea întâmplare, Coman pare că nu a scăpat de eventualele sancțiuni. Concret, potrivit informațiilor Gândul, dosarul fotbalistului este încă în lucru, iar oamenii legii din România au luat legătura cu cei din țara vecină pentru a obține mai multe informații. Conform sursei menționate anterior, românii vor să afle dacă inculpatul a făcut şcoala de şoferi şi dacă a dat examenul practic în Ucraina, pentru a lua o hotărâre finală în acest sens.

Potrivit informațiilor de la acea vreme, furnizate de Serviciului Rutier al Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi, tot mai mulți conducători auto au fost surprinși în ultima perioadă cu astfel de documente false pe teritoriul României. Costul obținerii unui carnet de conducere fals în Ucraina este între 600 și 800 de euro. Pentru a obține însă un permis perfect legal în țara vecină, orice cetățean străin trebuie să cunoască limba ucraineană, să fie înregistrat legal ca figurând pe teritoriul țării și să urmeze probele practice și teoretice care durează undeva la două luni.

Citește și CUM VREA SĂ DEPĂȘEASCĂ FLORINEL COMAN SITUAȚIA GREA: „NE DOARE SUFLETUL”

fcsbautoritatipermisFlorinel Comanrealitatea