Fost jucător de la FCSB a câștigat procesul cu echipa finanțată de Gigi Becali

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat vineri, 11 iunie 2021, ora 15:32,
FCSB
FCSB

Sârbul Bogdan Planic (29 de ani) a câștigat litigiul cu FCSB la Camera de Soluționare a Litigiilor, de la FIFA. Gigi Becali trebuie să bage adânc mâna în buzunar. În total, cu toate restanțele, Becali trebuie să-i achite lui Planic 168.000 e euro.

Finanțatorul FCSB-ului trebuie să efectueze plata într-o lună și jumătate. În caz contrar, vicecampioana ar putea primi interdiecție de a mai efectua transferuri pentru 3 perioade de mercato. Gigi Becali poate să atace la TAS decizia.

În urmă cu un an, în timpul pandemiei, Gigi Becali l-a băgat pe Planic în șomaj tehnic fără acceptul lui. Jucătorul nu a acceptat diminuarea salariului pe 6 luni, în timpul pandemiei.

Când Planic a plecat de la FCSB, avea de primit restanțe salariale de 26.000 de euro, dar și restanțe de 1.800 de euro la chiria pe apartament.

Totodată, sârbul mai are de primit 3 salarii compensatorii, adică 45.000 de euro, dar și 96.000 de euro, cât reprezintă salariile rămase până la finalul contractului său cu FCSB, care expira în iunie 2021, potrivit GSP.ro.

Între timp, jucătorul a semnat cu Maccabi Haifa, iar din 186.000 de euro s-a scăzut suma de 90.000 de euro.

Citește și FCSB, ÎNCĂ UN TRANSFER PERFECTAT: ,,A JUCAT ŞI ÎN BUNDESLIGA CÂTEVA MECIURI” 

planicgigi becalibanirealitateafcsb